Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Tóparty miújság - július

Tóparty miújság - július

2013-07-05 Forrás: Tópart

 

Július 5 – Weekend Foundation Tóparty  - A dj pultban (18h-02h):

Viktor Kaman aka Vic /Budai&Vic - Push´n´Ball

Hagyományteremtő jelleggel keltjük életre hétvége indító sorozatunkat WEEKEND FOUNDATION TóPARTY névvel. Nyár, tópart, szabad ég, naplemente, szaftos ütemek, jó kaják, olcsó piák! És mindehhez pedig természetesen a legjobb deep house, house, nu disco és progi trekkek dukálnak ;)

Ideális hely megalapozni a hangulatot a hétvégére.

!!!Egész este itasd a DJ-t akció!!! Pesti viszonylatban szokatlannak tűnő korai kezdés nem véletlen. Ennek a bulinak a célja, hogy az odalátogatókat ráhangoljuk az éjszakára. Ehhez pedig a legtökéletesebb környezet nem is lehetne más, mint a Városligeti tó partján lévő Szaft. Ha elterültök a fűben vagy kiültök a teraszra, pillanatok alatt elfelejtitek, hogy egy rohanó nagyváros közepén vagytok. :)

A belépés egész este díjtalan!

 


˝Sunset Salsoul II˝ aSenso Magico zenekarral és a Salsa4Us csapatával a Tóparton – 2013. július 5. 

 


Vízpart mellett a nyáresti naplemente a legkellemesebb felfrissülés! Ezt az életérzést kínálja tavasz óta a városligeti Tópart Kávézó és Étterem, ami a Műjégpálya nyári rezidenciája a liget platánfái és a Vajdahunyad vár árnyékában. 2013. 07.05-én, péntek este ismét ˝Sunset Salsoul˝ várja az érdeklődőket, ahol élő Soul zene porgram ismét teraszkoncerttel kezdődik Magyarország kedvelt  Soul zenekara, a Senso Magico közreműködésével, majd a Salsa4Us zsabadtéri táncparkettje vár mindenkit reggelig. 

Nyerj 2 főre szóló napi belépőt a Balaton Soundra!


A SZAFT bemutatja: 

A ˝LegSzaftosabb pillanatok˝ fotópályázatot

Jelentkezés: 2013. június 17- július 10.

Mutasd meg képekben, hogy Neked mitől lesz szaftos az a bizonyos pillanat. Szigorúan 12-es karika!:)

Nem kell mást tenned, mint a Városligeti Tóparton vagy Szaft romkocsmában készült fotót* elküldöd az info@epr.hu e-mail címre A tárgyban tüntesd fel: Legszaftosabb pillanatok fotópályázat. A beküldött fotókból szakmai zsűri választja ki a legeredetibb, vagyis a legSzaftosabb művet.

Fődíj: Egy 2 személyre szóló napi belépő a Balaton Sound 2013 fesztiválra.

A legjobb képeket a Szaftban is megnézheted a pályázatot követően.További információ