Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » The Color Run 2014.06.22.

The Color Run 2014.06.22.

2014-06-17 Forrás: http://thecolorrun.hu/index.php?oldal=event


2014 június 22. 56-sok tere/Városliget

THE COLOR RUN MAGYARORSZÁG

Ez több, mint egy futás, ez több, mint egy fesztivál, ez a THE COLOR RUN, a hely ahol Te lehetsz a legszínesebb, legvidámabb „gyerek”!

       


2013 nagy sikere után 2014 június 22-én újból elhozzuk Nektek a „Bolygó legboldogabb 5 kilométerét”.

Pár szóban miről is szól ez a nap.

A THE COLOR RUN 2012 januárjában indult világhódító útjára az Egyesült Államokból. Azóta rohamosan terjed világszerte, több mint 30 országban 300 rendezvényt bonyolítanak le. Mi vagyunk az eredeti The Color Run - a színes futás, ami egy teljesen új stílusát mutatja be az effajta rendezvényeknek. 

A “Színes futók” akár koruk, nemzetiségük, nevezési szándékuk szerint is különböznek. Itt senki sem írja elő mennyi idő alatt teljesítsd a távot, és ezt milyen módon tedd, hiszen Rád van bízva. Legyen ez futva, gyalogolva, ugrálva vagy akár kézenjárásban. A The Color Run mindenkinek, mindenkihez szól. Nálunk nincsenek helyezettek, mert itt mind egyenlőek vagyunk, legyél akár fiatal, aggastyán vagy mozgásodban korlátozott, a lényeg az, hogy minél jobban érezd magad és Te legyél a legszínesebb, legvidámabb, legnagyobb partiarc.

Gyertek el akár szuperhősnek, menyasszonynak vagy bármilyen meghökkentő szerelésben beöltözve. Persze csak a jó ízlés határain belül.

Egyesek a táv miatt, vagy egészségük megőrzése céljából futják, mások önmaguknak állítanak fel különböző célokat, vagy egyszerűen csak jól szeretnék érezni magukat! A mozgás öröme, a színek és vidámság napja ez, megbolondítva egy nagy adag őrülettel, boldogsággal, figyelemfelkeltéssel és az elengedhetetlen jótékonysággal. Aki még nem tudná, annak most eláruljuk, hogy a nevezéseddel Te is hozzájárulsz, ahhoz, hogy a más körülmények között élők is segítséghez jussanak, hiszen a bevételből támogatjuk WEISZ FANNI – HALLGATAG alapítványát és a PETŐ Intézetet. Helyszínen hivatalos VÖRÖSKERESZT véradónapot tartunk. 

 


A táv csupán 5 kilométer, ahol együtt futhatsz a Social Syrup Modellverseny gyönyörű Hölgy csapatával. 

A 4 színállomáson HOOTERS lányok is fogják szórni Rátok a színes áldást. 

SELFIE GUINNESS Világrekord kísérlet 

Ha még a startvonalnál vagy a fesztivál területén tartózkodtok a led falunkon bepillantást nyerhettek a táv egyes részeire az RC Média jóvoltából, akik folyamatosan felvételeket készítenek Rólatok és a hangulatról. 

Színes poraink 100% természetes alapanyagból készülnek, teljesen biztonságosak (gluténmentes, antiallergén, klinikailag tesztelt – bőrbarát – nem gyúlékony – az összes Uniós engedéllyel rendelkezik). Bőrről, ruháról, és egyéb felületről, vízzel könnyen eltávolítható. 

A buli egész nap tart, este pedig egy fergetes Color Party veszi kezdetét. 


Helyszín: BUDAPEST, 56-OSOK TERE/VÁROSLIGET 

Időpont: 2014.06.22 VASÁRNAP 10 – 24

UTAZZ 50%-OS MENETTÉRTI KEDVEZMÉNNYEL A MÁV-START JÓVOLTÁBÓL

 

PROGRAMOK>>>