Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » TOP 10-es lista az Étterem Héten

TOP 10-es lista az Étterem Héten

2012-11-05 Forrás: www.turizmus.com Összességében sikerrel zárt az Országos Étterem Hét program, a vendégszám 11.000 fölött alakult, s a vendégek körében végzett felmérés szerint 85-90%-ban nagyon elégedettek voltak a résztvevők. A limitált helyszámok miatt az Étterem Hét, bár akciós, de nem tömegrendezvény, hanem igényes, ár/érték arányban pedig az elérhető éttermekre koncentráló program.

Október 29-én  3000 vendég véleménye és pontszámai alapján kihirdették és átadták az „Étterem Hét legjobb étterme” díjat. 1 től 10-ig lehetett értékelni az éttermeket 3 opció alapján: konyha, kiszolgálás, hangulat. Az értékelések számát és a pontszámokat összeadták minden étteremnél, majd súlyozták is, figyelembe véve az összes értékelési szempontot. 

A TOP 10-es lista az alábbiak szerint alakult: 

1. Fuji japán étterem

2. Peppers! mediterranean grill

3. ARAZ étterem

4. Duna Garden étterem

5. Manna lounge & étterem

6. Vogue hajó-étterem

7. VakVarjú vendéglő (Buda)

8. Bambuszliget étterem

9. Cyrano étterem

10. Kárpátia étterem