Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!

Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!

2013-04-05 Forrás: Kincsem RendezvényparkKincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény!

 

 Szombati napokon lóverseny futamokkal várjuk a Kincsem Parkba érkezőket. A belépés ingyenes! A szurkolás, a fogadás izgalma, vagy egyszerűen csak a lóverseny látványa, és egyedi közege egy finom ital, vagy vacsora mellett felejthetetlen élményt nyújt.

 
 

Ügető futam:

Az ügetőversenyeken a lovak versenyügetésben húzzák a könnyű, kétkerekű kocsit, aminek hivatalosan sulky a neve. Ebben a kocsiban ül a hajtó.

 
 

A fogadás lépései:

Minden versenynap az aktuális futamokat tartalmazó Turf újság jelenik meg, ami az aznapi futamok indulóit, induló lovak nevét, hajtóit, és a nyerési esélyeit tartalmazza. A versenyben résztvevő lovak közül kell a játékosoknak kiválasztani az általuk győztesnek vélt ló számát, vagy az első kettő, vagy az első három ló helyes sorrendjét. A Turf újságból kiválasztott győztesnek vélt helyes befutási sorrendet kell beírni a Lóverseny Kft. által használt fogadási bónra. Az alapjáték 200 Ft vagy annak többszöröse.

 
 

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk!


 

Asztalfoglalás