Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!

Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!

2013-04-05 Forrás: Kincsem RendezvényparkKincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény!

 

 Szombati napokon lóverseny futamokkal várjuk a Kincsem Parkba érkezőket. A belépés ingyenes! A szurkolás, a fogadás izgalma, vagy egyszerűen csak a lóverseny látványa, és egyedi közege egy finom ital, vagy vacsora mellett felejthetetlen élményt nyújt.

 
 

Ügető futam:

Az ügetőversenyeken a lovak versenyügetésben húzzák a könnyű, kétkerekű kocsit, aminek hivatalosan sulky a neve. Ebben a kocsiban ül a hajtó.

 
 

A fogadás lépései:

Minden versenynap az aktuális futamokat tartalmazó Turf újság jelenik meg, ami az aznapi futamok indulóit, induló lovak nevét, hajtóit, és a nyerési esélyeit tartalmazza. A versenyben résztvevő lovak közül kell a játékosoknak kiválasztani az általuk győztesnek vélt ló számát, vagy az első kettő, vagy az első három ló helyes sorrendjét. A Turf újságból kiválasztott győztesnek vélt helyes befutási sorrendet kell beírni a Lóverseny Kft. által használt fogadási bónra. Az alapjáték 200 Ft vagy annak többszöröse.

 
 

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk!


 

Asztalfoglalás