Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!

Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!

2013-04-05 Forrás: Kincsem RendezvényparkKincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény!

 

 Szombati napokon lóverseny futamokkal várjuk a Kincsem Parkba érkezőket. A belépés ingyenes! A szurkolás, a fogadás izgalma, vagy egyszerűen csak a lóverseny látványa, és egyedi közege egy finom ital, vagy vacsora mellett felejthetetlen élményt nyújt.

 
 

Ügető futam:

Az ügetőversenyeken a lovak versenyügetésben húzzák a könnyű, kétkerekű kocsit, aminek hivatalosan sulky a neve. Ebben a kocsiban ül a hajtó.

 
 

A fogadás lépései:

Minden versenynap az aktuális futamokat tartalmazó Turf újság jelenik meg, ami az aznapi futamok indulóit, induló lovak nevét, hajtóit, és a nyerési esélyeit tartalmazza. A versenyben résztvevő lovak közül kell a játékosoknak kiválasztani az általuk győztesnek vélt ló számát, vagy az első kettő, vagy az első három ló helyes sorrendjét. A Turf újságból kiválasztott győztesnek vélt helyes befutási sorrendet kell beírni a Lóverseny Kft. által használt fogadási bónra. Az alapjáték 200 Ft vagy annak többszöröse.

 
 

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk!


 

Asztalfoglalás