Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Szilveszter a Budai hegyekben: 6 fogásos vacsora a Dunyha Kertvendéglőben

Szilveszter a Budai hegyekben: 6 fogásos vacsora a Dunyha Kertvendéglőben

2012-11-22 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Nyugodt szilveszterre vágyik, amikor nem kell a petárdáktól zajos utcákon sétálgatni és órákat várni taxira a hidegben? Válassza a Petneházy Club Hotelt, ahol mindezektől nem kell félnie és ahol a Budai hegyek ölelésében az éjszakát akár egy saját szaunás faházban is töltheti!

A II. kerületben, Adyligeten fekvő Petneházy Club Hotelben maga mögött hagyhatja a belváros nyüzsgését és igazán nyugodt, meghitt környezetben ünnepelhet Párjával vagy akár kisebb baráti társaságával. A szálloda megújult éttermében, a Dunyha Kertvendéglőben családias légkörben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el a kihagyhatatlan szilveszteri fogásokat, illetve Molnár Tamás konyhafőnök készül néhány téli ételkülönlegességgel is, mint például Évzáró gyöngyös tyúk eszencia vargányás derelyével illetve a Forró aranygaluska pezsgő habbal. A Dunyha Kertvendéglő 6 fogásos szilveszteri menü ára

1 pohár borral 8990 Ft. A tökéletes hangulatot az este folyamán élőzene garantálja!