Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Szilveszter a Budai hegyekben: 6 fogásos vacsora a Dunyha Kertvendéglőben

Szilveszter a Budai hegyekben: 6 fogásos vacsora a Dunyha Kertvendéglőben

2012-11-22 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Nyugodt szilveszterre vágyik, amikor nem kell a petárdáktól zajos utcákon sétálgatni és órákat várni taxira a hidegben? Válassza a Petneházy Club Hotelt, ahol mindezektől nem kell félnie és ahol a Budai hegyek ölelésében az éjszakát akár egy saját szaunás faházban is töltheti!

A II. kerületben, Adyligeten fekvő Petneházy Club Hotelben maga mögött hagyhatja a belváros nyüzsgését és igazán nyugodt, meghitt környezetben ünnepelhet Párjával vagy akár kisebb baráti társaságával. A szálloda megújult éttermében, a Dunyha Kertvendéglőben családias légkörben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el a kihagyhatatlan szilveszteri fogásokat, illetve Molnár Tamás konyhafőnök készül néhány téli ételkülönlegességgel is, mint például Évzáró gyöngyös tyúk eszencia vargányás derelyével illetve a Forró aranygaluska pezsgő habbal. A Dunyha Kertvendéglő 6 fogásos szilveszteri menü ára

1 pohár borral 8990 Ft. A tökéletes hangulatot az este folyamán élőzene garantálja!