Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Szerelmes hét a Dunyhában

Szerelmes hét a Dunyhában

2014-02-07 Forrás: www.dunyha.hu Bár sokan nem fogadják el az angolszász ünnepkörből meghonosított Valentin-napot, mi itt a Dunyhában úgy gondoljuk, hogy azért a szerelmeseket illik különleges ajánlatokkal várni, így február 7. és 14. között igazi Szerelmes hét lesz nálunk!

 
Arra gondoltunk, hogy ezúttal külön menüvel kedveskedünk a hölgyeknek és az uraknak, bár ízlés szerint természetesen bárki bármelyik ételsort választhatja. A desszert amúgy is közös lesz, csak úgy mint a fogások mellé felszolgálásra kerülő francia pezsgő eper-jégkockákkal. A menü pedig a következő:
 


 
Női menü: 
Gyümölcsös libamáj terrin grillázzsal
Melengető birsalmaleves fahéjhabbal és mandulapirítóssal
Rozé libamell sült céklás rizottóval

Férfi menü:
Bélszín carpaccio tökmagolajos rukkolával
Konyakos erőleves fürjtojással
Préselt császárhús rakott burgonya körettel és vargánya pecsenyelével

Közös desszert:
Forralt boros Panna Cotta

Valentin-napi koccintáshoz: 
Francia pezsgő eper-jégkockákkal

A menü ára: 4.990 Ft / fő
 
(a február 13-i Torkos Csütörtök – kedvezmény erre a menüsorra nem vehető igénybe!)

Az igazi ráadás pedig itt is nyereményjáték segítségével érkezik: a szerelmes hét menüjét fogyasztó párok közül egy szerencsés megnyerhet egy ajándék éjszakát (szállást és reggelit) a Petneházy Clubhotel egyik hangulatos házikójában. Az ajándék éjszakáról február 17-én, e-mailben értesítjük a nyertest, aki március 31-ig veheti igénybe nyereményét.

Asztalfoglalás itt: + 36 1 391 80 91 és info@dunyha.hu
 
Romantikázzatok nálunk Valentin-nap alkalmából!