Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Szerelmes hét a Dunyhában

Szerelmes hét a Dunyhában

2014-02-07 Forrás: www.dunyha.hu Bár sokan nem fogadják el az angolszász ünnepkörből meghonosított Valentin-napot, mi itt a Dunyhában úgy gondoljuk, hogy azért a szerelmeseket illik különleges ajánlatokkal várni, így február 7. és 14. között igazi Szerelmes hét lesz nálunk!

 
Arra gondoltunk, hogy ezúttal külön menüvel kedveskedünk a hölgyeknek és az uraknak, bár ízlés szerint természetesen bárki bármelyik ételsort választhatja. A desszert amúgy is közös lesz, csak úgy mint a fogások mellé felszolgálásra kerülő francia pezsgő eper-jégkockákkal. A menü pedig a következő:
 


 
Női menü: 
Gyümölcsös libamáj terrin grillázzsal
Melengető birsalmaleves fahéjhabbal és mandulapirítóssal
Rozé libamell sült céklás rizottóval

Férfi menü:
Bélszín carpaccio tökmagolajos rukkolával
Konyakos erőleves fürjtojással
Préselt császárhús rakott burgonya körettel és vargánya pecsenyelével

Közös desszert:
Forralt boros Panna Cotta

Valentin-napi koccintáshoz: 
Francia pezsgő eper-jégkockákkal

A menü ára: 4.990 Ft / fő
 
(a február 13-i Torkos Csütörtök – kedvezmény erre a menüsorra nem vehető igénybe!)

Az igazi ráadás pedig itt is nyereményjáték segítségével érkezik: a szerelmes hét menüjét fogyasztó párok közül egy szerencsés megnyerhet egy ajándék éjszakát (szállást és reggelit) a Petneházy Clubhotel egyik hangulatos házikójában. Az ajándék éjszakáról február 17-én, e-mailben értesítjük a nyertest, aki március 31-ig veheti igénybe nyereményét.

Asztalfoglalás itt: + 36 1 391 80 91 és info@dunyha.hu
 
Romantikázzatok nálunk Valentin-nap alkalmából!