Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Szeptemberfeszt

Szeptemberfeszt

2014-09-05 Forrás: http://budapest.utisugo.hu/programok/szeptemberfeszt-35547.html


    Budapesten az ősz első és legnagyobb gasztronómiai, kulturális rendezvénye a Szeptemberfeszt, amely a főváros egyik szép, rendezett parkjában, a Népligetben várja az érdeklődőket.

       A háromnapos fesztivál elmaradhatatlan része a pörköltfőző verseny. 


A fesztivál részeként minden évben megrendezik a Magyarországi Rekordok Napját is, ahol a rendkívüli emberi teljesítmények állnak a program középpontjában. Színvonalas és ingyenes koncertek egész sora négy színpadon várja mindazokat, akik főleg a zene miatt érkeznek a rendezvényre. Szinte minden zenei irányzat képviselteti magát a könnyűzenétől a jazzig és a népzenéig. A gyerekeket játszóház, bohócműsor, kézműves foglalkozások várják. 


Legyen aktív részese a programoknak! Ha családja, barátai szerint Ön főzi a legjobb pörköltet, akkor mutassa meg ezt a szakmai zsűri számára és jelentkezzen a pörköltfőző versenyre a honlapon.


Program:

Erős emberek versenye

Múltidéző piactér

Pörköltfőző verseny

Hobby grillbajnokság

Amerikai tuning autók

Hungarikumok utcája

Bors színpad

Metalwar színpad

Hungary Card színpad

Muzsika TV színpad

Garage store színpad

Fellép:irigy Hónaljmirigy,Ganxsta Zolee,Beatrice


A rendezvény látogatása ingyenes!


PROGRAMOK>>>