Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Szaloncukor-készítés - Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

Szaloncukor-készítés - Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

2012-11-30 Forrás: http://budapest.utisugo.hu/programok/szaloncukor-keszites-magyar-kereskedelmi-es-vendeglatoipari-muzeum-458954.html

 A látogatók megcsodálhatják a régi csokoládéfigurákat, megismerkedhetnek a cukorkakészítő géppel és a szaloncukorpapír rajzolóval.
                                                                                                                                                                             
 

Időpontok:

december 7., péntek 15:30h és december 15., szombat 15h

A Télapó itt van c. időszaki kiállításban megcsodáljuk a régi csokoládéfigurákat, majd beszélgetünk az egykori és mai karácsonyfadíszekről, a Mikulás és a karácsony ünnepéről. Ennek kapcsán közelebbről is megnézzük a cukorkakészítő gépet és a szaloncukorpapír-rojtozót. Végül a cukrászinasok szaloncukrot készítenek saját ízesítésű csokival és saját tervezésű papírral.

A program kb. 120 perc.

Belépő: 700 Ft/fő