Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál

Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál

2011-08-29 Forrás: Tó Wellness HotelA Bánki-tó partján, a Tó Wellness Hotellel szemben új, sport- és szabadidőcentrum épült. A fejlesztés eredményeként egy vendéglátásra is alkalmas, 120 m2 alapterületű főépület jött létre számos izgalmas szolgáltatással.

Ezek között megtalálható streetball-, tollaslabda- és teniszpálya, óriás sakktábla, lengőteke, játszótér, sátorhelyek, és egy 42 elemes, három nehézségi fokozatú, drótköteles magaslati akadálypálya épült, amely egyedülálló méretű és színvonalú a megyében.

Az akciókról bővebb a www.tokalandpark.hu oldalon lehet tájékozódni. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhatott meg.

A 2011. július 3-ai nyitás óta nagy népszerűségnek örvend a kalandpark, ahová kicsik és nagyok egyaránt szívesen ellátogatnak. Nagyszerű kiegészítő csapatépítő programlehetőség ez csoportoknak, de egyéni vendégek is szívesen teszik próbára magukat a különböző akadályok között.