Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál

Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál

2011-08-29 Forrás: Tó Wellness HotelA Bánki-tó partján, a Tó Wellness Hotellel szemben új, sport- és szabadidőcentrum épült. A fejlesztés eredményeként egy vendéglátásra is alkalmas, 120 m2 alapterületű főépület jött létre számos izgalmas szolgáltatással.

Ezek között megtalálható streetball-, tollaslabda- és teniszpálya, óriás sakktábla, lengőteke, játszótér, sátorhelyek, és egy 42 elemes, három nehézségi fokozatú, drótköteles magaslati akadálypálya épült, amely egyedülálló méretű és színvonalú a megyében.

Az akciókról bővebb a www.tokalandpark.hu oldalon lehet tájékozódni. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhatott meg.

A 2011. július 3-ai nyitás óta nagy népszerűségnek örvend a kalandpark, ahová kicsik és nagyok egyaránt szívesen ellátogatnak. Nagyszerű kiegészítő csapatépítő programlehetőség ez csoportoknak, de egyéni vendégek is szívesen teszik próbára magukat a különböző akadályok között.