Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál

Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál

2011-08-29 Forrás: Tó Wellness HotelA Bánki-tó partján, a Tó Wellness Hotellel szemben új, sport- és szabadidőcentrum épült. A fejlesztés eredményeként egy vendéglátásra is alkalmas, 120 m2 alapterületű főépület jött létre számos izgalmas szolgáltatással.

Ezek között megtalálható streetball-, tollaslabda- és teniszpálya, óriás sakktábla, lengőteke, játszótér, sátorhelyek, és egy 42 elemes, három nehézségi fokozatú, drótköteles magaslati akadálypálya épült, amely egyedülálló méretű és színvonalú a megyében.

Az akciókról bővebb a www.tokalandpark.hu oldalon lehet tájékozódni. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhatott meg.

A 2011. július 3-ai nyitás óta nagy népszerűségnek örvend a kalandpark, ahová kicsik és nagyok egyaránt szívesen ellátogatnak. Nagyszerű kiegészítő csapatépítő programlehetőség ez csoportoknak, de egyéni vendégek is szívesen teszik próbára magukat a különböző akadályok között.