Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Sofitel Budapest Chain Bridge***** - Öt csillagos kategória

Sofitel Budapest Chain Bridge***** - Öt csillagos kategória

2011-06-15 Forrás: Accor Hotels


ÖT CSILLAGOS KATEGÓRIA
A 354 szoba, ebből 54 lakosztály (3 kategóriában) többsége a Dunára néz. Mindez kiegészül a Sofitel MyBed-en használt szövött textíliákkal, a fényűző márvány fürdőszobákkal és a Franciaországból származó luxus toalett szerekkel. Kapcsolódjon ki zene mellett, vagy egy Ön által választott film nézése közben, használja ki a WiFi-lehetőséget, ha üzleti ügyeit akarja intézni, miközben a Duna látványa vonzza a tekintetét.

 
ÉTTERMEK ÉS BÁROK
Lazítson, ismerkedjen, beszélgessen, miközben felfedezi a finoman fűszerezett, francia ízléssel gazdagított magyar specialitásokat. Kezdje, vagy fejezze be az estét a divatos bárban, vagy válassza az intimebb atmoszférát kínáló Bibliotek Lounge-ot.
 
PARIS BUDAPEST ÉTTEREM ÉS BÁR
A Paris Budapest Étterem elegáns, nyitott konyhájával mégis modern. Itt készíti főszakácsunk, Andreas Mensch azokat a fantasztikus ételeket, melyeket a francia és a magyar konyha ízeinek és ételeinek egyszerű, de mégis mesés elegyítésével valósít meg.
Az étterem fontos részét képezi a borbemutató pult, ahol nem csak a régió, hanem a világ leghíresebb pincészetének borai is megtalálhatók.
Üveg homlokzat és varázsos fények, magas bárszékek és mély, bőr kanapék. Vibráló, mégis otthonos környezete a kikapcsolódásra, az éjszakába nyúló beszélgetésekre. Bőséges választékot kínál koktélokból, több kontinensről származó borokból és sörökből, és különleges pillanatokra szánt falatkákból, finomságokból.
 
ÜZLETI CÉLÚ HELYISÉGEK
17 elegáns, mindennel felszerelt, különböző méretű, valamint a 360 személy befogadására alkalmas bálterem miatt a Sofitel Budapest Chain Bridge tökéletes választás üzleti célú, vagy különleges események lebonyolítása céljára.  Csodálatos kilátás a Dunára, fával burkolt falak, szemkápráztató csillárok és vörös bőrrel bevont székek teremtenek termékeny, eleven atmoszférát.  Tervezzen meg eseményeket a Sofitel Budapest Chain Bridge tapasztalt munkatársainak segítségével, úgy, hogy arra a meghívottak sokáig emlékezzenek.
 
Torkos hosszúhétvégék a Paris Budapest Restaurant-ban
A Paris Budapest Restaurant a tavasz kezdetével egy igazán rendhagyó kedvezménysorozattal készül a gasztronómiára nyitott vendégeinek. Júniusban minden pénteken, szombaton és vasárnap este 6 órától 8 óráig torkos órákat tartanak az étteremben, mikor 25% kedvezménnyel fogyaszthatnak a látogatók Andreas Mensch mesterszakács remekműveiből. 
 

A kedvezményt csak előzetes asztalfoglalás esetén tudja az étterem biztosítani, így érdemes időben telefonálni. Asztalfoglalásért és további információért kérjük, hívja a Paris Budapest Restaurant-ot a következő számon: (+36) 1 235 56 00 / 797, vagy látogasson el honlapunkra, a www.parisbudapest.hu oldalra.