Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Skanzen – Egy nem mindennapi környezet

Skanzen – Egy nem mindennapi környezet

2013-03-07 Forrás: Szentendrei Skanzen 

 Érezze a friss levegő illatát, hallja a vízimalom kerekének hangját, a faluképbe rendezett házak között elhaladó szamár kordély zaját, kóstolja meg az íncsiklandó népi ételeket és élje át a régmúlt falusi életét. 


  A Budapesttől karnyújtásnyira fekvő szentendrei Skanzen hatvan  hektáron nem mindennapi helyszíne családi, baráti, céges  rendezvényeknek. A múzeum árnyas ligetei, hangulatos csűrjei,  parasztházai mellett korszerű technikával felszerelt modern  konferencia és tárgyalótermek is rendelkezésre állnak a szervezett események lebonyolítására - kilátással egy különleges világra.