Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Skanzen – Egy nem mindennapi környezet

Skanzen – Egy nem mindennapi környezet

2013-03-07 Forrás: Szentendrei Skanzen 

 Érezze a friss levegő illatát, hallja a vízimalom kerekének hangját, a faluképbe rendezett házak között elhaladó szamár kordély zaját, kóstolja meg az íncsiklandó népi ételeket és élje át a régmúlt falusi életét. 


  A Budapesttől karnyújtásnyira fekvő szentendrei Skanzen hatvan  hektáron nem mindennapi helyszíne családi, baráti, céges  rendezvényeknek. A múzeum árnyas ligetei, hangulatos csűrjei,  parasztházai mellett korszerű technikával felszerelt modern  konferencia és tárgyalótermek is rendelkezésre állnak a szervezett események lebonyolítására - kilátással egy különleges világra.