Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Sátorfesztivál a Dunyhában

Sátorfesztivál a Dunyhában

2013-08-23 Forrás: Dunyha Vendďż˝glďż˝

Augusztus 24-ről 25-re virradó éjszaka Sátorfesztivált tartunk!

Főzőverseny, csillaghullás nézés, szabadtéri program és jó móka!

Nyáron az egyik legizgalmasabb dolog, hogy a jó idő miatt olyan elfoglaltságokat is kipróbálhatunk, amit a téli, hidegebb hónapokban szinte lehetetlen. Ilyenkor szeretünk egy kicsit kitörni a megszokott, monoton, kényelmes életünkből és valami újat, vagy rég elfeledett, de szép emlékeket felelevenítő mókázást kipróbálni. Erre ad lehetőséget a Dunyha Vendéglő az augusztus 24-25. között megrendezésre kerülő Sátorfesztiváljával.

Sátorozni minden életkorban jó! Gyermekként hihetetlenül izgalmas, vadregényes, még akkor is, ha csak a családi kertben történik sötétedésig, felnőttként pedig egy teljesen új világot tár fel előttünk. Közelebb kerülünk a természethez, reggel madárszóra és fenyőillatra ébredünk és nem utolsó sorban a sátorozók egy erős, láthatatlan szálakkal összekötött szövetséget alkotnak egymással, mely közösséghez jó tartozni, a világ minden táján. Sátorozni jó!

A Dunyha Vendéglő Sátorfesztivált hirdet azoknak, akik – még ha csak 2 napra is – de csatlakozni szeretnének ehhez a nagy közösséghez és szeretnék megtanulni, milyen kinn, a természet lágy ölén, Budapest egyik legszebb részében, Adyligeten a madarak csivitelését  hallgatni hajnalban. Nem csak sátorhelyet biztosít a Dunyha, de egy gulyásfőző versenyt is hirdet, ahol az alapanyagot, bográcsot, tűzfészket és minden egyéb hozzávalót az étterem biztosít. A sátrazóknak csak főzni kell legjobb tudásuk szerint. Természetesen lesz pálinka és minden földi jó, ami csak egy remek, felejthetetlen táborozáshoz kell, és ha valaki az este végén mégis úgy gondolja, hogy szobában aludna, annak természetesen a Petneházy Club Hotel rendelkezésére áll.

A programot ajánljuk mindenkinek, aki egy jó kalandra vágyik a barátaival, és azoknak is, akik most mutatnák meg gyermekeiknek, hogy milyen is egy igazán izgalmas sátorozás! Legyen emlékezetes ez a nyár vége a Dunyha Vendéglővel! Jelentkezni az info@dunyha.hu e-mail címen lehet!

Részvételi díj: 5.000 Ft / fő