Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Salon étterem 2011-12 Téli étlap

Salon étterem 2011-12 Téli étlap

2011-12-22 Forrás: Boscolo New York HotelAmilyen biztos, hogy az őszt a tél követi, olyan biztos, hogy a Salon étterem ínycsiklandó újításokkal rukkol elő minden évszakban. 

   
Az esszenciális magyar gasztronómia kifinomult művelője, Wolf András executive chef, a szeptemberben debütált, teljesen megújult étlapot „téliesítette”. Természetesen megmaradtak a kínálatban a legnépszerűbb fogások, úgymint a libamájbonbon zöldalmával, vagy a borjúszűzborjúlábbal vesével és karalábé főzelékkel, tormasalátával. Az új étlapon viszont megjelennek a tél ízei, a mézeskalács, a kocsonya, a lencse és a gesztenye is. Ahogy Wolf Andrástól megszokhattuk, meglepő formában, harmonikus ízkombinációkban. A kecskesajt mézeskalács morzsába forgatva, a folyami rák pedig kocsonyaként. A lencse az érlelet marhabélszín köreteként sülve, céklával, a gesztenye pedig csokoládéval és naranccsal desszertként. Az ételek a la carte is rendelhetők, de négy és hét fogásos menüben, valamint vegetáriánus válogatásban is élvezhetők.A kulináris élvezet az ételekhez passzoló borokkal válik teljessé.

Jöjjenek el és ízleljék meg a Salon étterem téli ízeit. Az étterem honlapján: www.newyorkcafe.hu, a teljes étlapot megtekinthetikés természetesen asztalt is foglalhatnak.