Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Salon étterem 2011-12 Téli étlap

Salon étterem 2011-12 Téli étlap

2011-12-22 Forrás: Boscolo New York Hotel



Amilyen biztos, hogy az őszt a tél követi, olyan biztos, hogy a Salon étterem ínycsiklandó újításokkal rukkol elő minden évszakban. 

   
Az esszenciális magyar gasztronómia kifinomult művelője, Wolf András executive chef, a szeptemberben debütált, teljesen megújult étlapot „téliesítette”. Természetesen megmaradtak a kínálatban a legnépszerűbb fogások, úgymint a libamájbonbon zöldalmával, vagy a borjúszűzborjúlábbal vesével és karalábé főzelékkel, tormasalátával. Az új étlapon viszont megjelennek a tél ízei, a mézeskalács, a kocsonya, a lencse és a gesztenye is. Ahogy Wolf Andrástól megszokhattuk, meglepő formában, harmonikus ízkombinációkban. A kecskesajt mézeskalács morzsába forgatva, a folyami rák pedig kocsonyaként. A lencse az érlelet marhabélszín köreteként sülve, céklával, a gesztenye pedig csokoládéval és naranccsal desszertként. Az ételek a la carte is rendelhetők, de négy és hét fogásos menüben, valamint vegetáriánus válogatásban is élvezhetők.A kulináris élvezet az ételekhez passzoló borokkal válik teljessé.

Jöjjenek el és ízleljék meg a Salon étterem téli ízeit. Az étterem honlapján: www.newyorkcafe.hu, a teljes étlapot megtekinthetikés természetesen asztalt is foglalhatnak.