Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Salon étterem 2011-12 Téli étlap

Salon étterem 2011-12 Téli étlap

2011-12-22 Forrás: Boscolo New York HotelAmilyen biztos, hogy az őszt a tél követi, olyan biztos, hogy a Salon étterem ínycsiklandó újításokkal rukkol elő minden évszakban. 

   
Az esszenciális magyar gasztronómia kifinomult művelője, Wolf András executive chef, a szeptemberben debütált, teljesen megújult étlapot „téliesítette”. Természetesen megmaradtak a kínálatban a legnépszerűbb fogások, úgymint a libamájbonbon zöldalmával, vagy a borjúszűzborjúlábbal vesével és karalábé főzelékkel, tormasalátával. Az új étlapon viszont megjelennek a tél ízei, a mézeskalács, a kocsonya, a lencse és a gesztenye is. Ahogy Wolf Andrástól megszokhattuk, meglepő formában, harmonikus ízkombinációkban. A kecskesajt mézeskalács morzsába forgatva, a folyami rák pedig kocsonyaként. A lencse az érlelet marhabélszín köreteként sülve, céklával, a gesztenye pedig csokoládéval és naranccsal desszertként. Az ételek a la carte is rendelhetők, de négy és hét fogásos menüben, valamint vegetáriánus válogatásban is élvezhetők.A kulináris élvezet az ételekhez passzoló borokkal válik teljessé.

Jöjjenek el és ízleljék meg a Salon étterem téli ízeit. Az étterem honlapján: www.newyorkcafe.hu, a teljes étlapot megtekinthetikés természetesen asztalt is foglalhatnak.