Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.

Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.

2013-08-29 Forrás: www.salgotarjan-turizmus.hu Egy vidám kora őszi fesztivál keretében gazdagíthatják a látogatók a bányászati hagyományokról való ismereteiket miközben egy igazi jó hangulatú városi rendezvény, a Salgótarjáni Bányarém Fesztivál ünnepi hangulatát élvezhetik.


Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre Salgótarján belvárosában a Bányarém Fesztivál, amelyen színes, múltidéző programokkal elevenítjük fel Salgótarján és a közeli bányavidék történelmét. Sor kerül a Bányász- és Hagyományőrző Ételek Főzőversenyére, valamint a Magyarország legerősebb bányásza – erősember versenyre, amelyekre az ország minden pontjáról és a határon túlról is várunk jelentkezőket.

A 2013. évi salgótarjáni Bányarém Fesztivál programja