Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.

Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.

2013-08-29 Forrás: www.salgotarjan-turizmus.hu Egy vidám kora őszi fesztivál keretében gazdagíthatják a látogatók a bányászati hagyományokról való ismereteiket miközben egy igazi jó hangulatú városi rendezvény, a Salgótarjáni Bányarém Fesztivál ünnepi hangulatát élvezhetik.


Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre Salgótarján belvárosában a Bányarém Fesztivál, amelyen színes, múltidéző programokkal elevenítjük fel Salgótarján és a közeli bányavidék történelmét. Sor kerül a Bányász- és Hagyományőrző Ételek Főzőversenyére, valamint a Magyarország legerősebb bányásza – erősember versenyre, amelyekre az ország minden pontjáról és a határon túlról is várunk jelentkezőket.

A 2013. évi salgótarjáni Bányarém Fesztivál programja