Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.

Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.

2013-08-29 Forrás: www.salgotarjan-turizmus.hu Egy vidám kora őszi fesztivál keretében gazdagíthatják a látogatók a bányászati hagyományokról való ismereteiket miközben egy igazi jó hangulatú városi rendezvény, a Salgótarjáni Bányarém Fesztivál ünnepi hangulatát élvezhetik.


Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre Salgótarján belvárosában a Bányarém Fesztivál, amelyen színes, múltidéző programokkal elevenítjük fel Salgótarján és a közeli bányavidék történelmét. Sor kerül a Bányász- és Hagyományőrző Ételek Főzőversenyére, valamint a Magyarország legerősebb bányásza – erősember versenyre, amelyekre az ország minden pontjáról és a határon túlról is várunk jelentkezőket.

A 2013. évi salgótarjáni Bányarém Fesztivál programja