Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Sajtótájékoztató Boscolo Hotelben

Sajtótájékoztató Boscolo Hotelben

2011-11-16 Forrás: Boscolo New York HotelSajtótájékoztató a New York Kávéházban,

November 15-én, 10 órakor került sor a New York Café Bárzongorista Verseny sajtótájékoztatójára.

Az eseményen mutatkozott be a  verseny zsűrije - Nyári Károly, Szentpéteri Csilla, Rakonczai  Viktor – és moderátora, Király L. Norbi. Nyári Károly, mint a zsűri elnöke elmondta, hatalmas megtiszteltetés egy olyan versengést zsűrizni, ahol a hagyományok megújításért, a publikum számára szinte feledésbe merült műfaj felélesztéséért szállnak versenybe a művészek.

Most minden zongorázni tudónak esélye van, hogy a világ legszebb kávéházában, a korlátlan lehetőségek zongoráján, egy V-PianoGrand-on bizonyítsa tehetségét. A New York Café történelmi falai között megnyitása óta pezsgő kulturális élet zajlott, amelynek régi fényét szeretné visszaállítani a kávéház, ezért a Rolanddal együttműködve meghirdette a New York Café Bárzongorista Versenyt.A versenyre a jelentkezés már elindult, a pályázatokat 2011. november 20-ig várják a szervezők. A novemberi előválogatás után 2011 decemberétől 6 fordulóban mutathatja be tudását az a 10 zongorista, akiket a szakmai zsűri a legjobbnak ítél. A versenyzők zongorajátékát az érdeklődők személyesen is élvezhetik vasárnap délutánonként a New York Kávéházban megrendezendő nyilvános fordulókon. Szavazataikkal a vendégek is hozzájárulhatnak egy-egy versenyző továbbjutásához.

A verseny fődíja egy 1 000 000 Ft értékű exkluzív szerződés a New York Caféval. A második és harmadik helyezettek egy-egy nagy értékű utazással lehetnek gazdagabbak. A részletes versenykiírást és a pályázati lapot megtalálhatják a www.barzongorista.hu honlapon.


Spanyol idegenforgalmi küldöttség a Boscolo Hotelben

A tavalyi év után, 2011-ben is bemutatkozik Tenerife turisztikai küldöttsége Budapesten. Idén, november 15-én a BoscoloHoltel ad otthont ennek a rendkívül fontos üzleti, idegenforgalmi eseménynek. A rendezvényen több száz hazai szálloda képviselői ismerkedhetnek meg a spanyol és elsősorban Tenerife szigetének turisztikai, idegenforgalmi ajánlataival. A világ egyik legkeresettebb turisztikai célpontját, az örök tavasz szigetét évente mintegy 7000 magyar keresi fel. A Magyarországon, spanyol turisták által eltöltött vendégéjszakák viszont meghaladják a 250 ezret.