Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » STRAND - Nagyon Zene Fesztivál

STRAND - Nagyon Zene Fesztivál

2014-08-19 Forrás: http://zamardi.utisugo.hu/programok/strand-nagyon-zene-fesztival-682785.html

 
A helyszín sokak számára ismerős lehet. A Balaton Sound után egy hónappal újra színpadok épülnek a zamárdi Szabadstrandon.

     

Az idén már négynapos rendezvény programja, hazai- és világsztárok egész sorával bővült. A fesztivál fellépőihez csatlakozott a Parov Stelar, John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is. A hazai mezőnyből a Petőfi Rádió 100 legfontosabb előadója is színpadra lép majd többek között a Quimby, a Punnany Massif, a Brains és az Irie Maffia. 

A fesztivál nyitónapján augusztus 20-án, pedig a Tankcsapdával ünnepelheti a fesztivál közönsége az banda 25. születésnapját.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál idén is a Nagyon Balaton programsorozat keretében kerül megrendezésre. 


Jegyárak:

Napijegy 7500 Ft

Négynapos bérlet július 31-ig: 15990 Ft, utána: 19990 Ft

A háromnapos bérlet augusztus 20-ára is érvényes!

Kempingjegy: 2500 Ft


PROGRAMOK>>>