Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Rendezvényközponttal és udvarházzal bővült a La Contessa

Rendezvényközponttal és udvarházzal bővült a La Contessa

2012-04-18 Forrás: www.turizmus.com EU támogatásból nyíltak meg a La Contessa Kastélyhotel legújabb épületei, a Szalajka Rendezvényközpont és a 35 szobás Udvarház. A 2009-ben átadott szálloda a vendégek igényeinek és elvárásainak megfelelően az évek során folyamatosan bővült.

A 180 fő maximum befogadóképességű Rendezvényközpont Pallavicini terme igény szerint hangszigetelt, mobil falakkal három kisebb szekcióra osztható. A konferenciaterem mellett egy exkluzív kialakítású VIP terem található. 

A kibővült konferenciakapacitás megnövekedett szállásigényt is eredményezett, így az Udvarház épület a plusz 35 szobával már szükségszerűvé vált. Az újonnan átadott Udvarház jól kiegészíti a kastély épületét, tartva a megszokott színvonalat és eleganciát, értve ezt a szobák berendezésére és felszereltségére egyaránt. A főépülettől 100 méterre  található Udvarház legfőbb vonzereje a tágas közösségi terekben és a gyönyörű kilátásban rejlik. A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a vendégek változó igényeire, így külön állatbarát szobák, panoráma teraszos lakosztályok, beépített erkélyes junior lakosztályok és akadálymentesített szoba is kialakításra került.