Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Rendezvényközponttal és udvarházzal bővült a La Contessa

Rendezvényközponttal és udvarházzal bővült a La Contessa

2012-04-18 Forrás: www.turizmus.com EU támogatásból nyíltak meg a La Contessa Kastélyhotel legújabb épületei, a Szalajka Rendezvényközpont és a 35 szobás Udvarház. A 2009-ben átadott szálloda a vendégek igényeinek és elvárásainak megfelelően az évek során folyamatosan bővült.

A 180 fő maximum befogadóképességű Rendezvényközpont Pallavicini terme igény szerint hangszigetelt, mobil falakkal három kisebb szekcióra osztható. A konferenciaterem mellett egy exkluzív kialakítású VIP terem található. 

A kibővült konferenciakapacitás megnövekedett szállásigényt is eredményezett, így az Udvarház épület a plusz 35 szobával már szükségszerűvé vált. Az újonnan átadott Udvarház jól kiegészíti a kastély épületét, tartva a megszokott színvonalat és eleganciát, értve ezt a szobák berendezésére és felszereltségére egyaránt. A főépülettől 100 méterre  található Udvarház legfőbb vonzereje a tágas közösségi terekben és a gyönyörű kilátásban rejlik. A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a vendégek változó igényeire, így külön állatbarát szobák, panoráma teraszos lakosztályok, beépített erkélyes junior lakosztályok és akadálymentesített szoba is kialakításra került.