Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Programok az Opus Jazz Clubban

Programok az Opus Jazz Clubban

2013-05-24 Forrás:


Változatos koncertekkel és izgalmas programokkal várja vendégeit az Opus Jazz Club. Június 15-ig a következő koncerteken tudtok részt venni.

Gáspár - Barcza - Pecek Trió, vendég: Dresch Mihály az Opus Jazz Clubban – 2013. május 30. 21.00 óra

Gáspár Károly - zongora

Barcza Horváth József - nagybőgő 

Pecek Lakatos András - dob 

Vendég: Dresch Mihály - szaxofon

A koncertre a belépés díjtalan!

Gáspár Károly 1998-ban, még Oláh Kálmán tanítványaként a Magyar Rádió jazz zongoraversenyén elnyerte a legjobb balladai játéknak ítélt díjat. Az utóbbi években rendszeresen játszik fesztiválokon, klubokban, saját zenekarával, illetve mások formációiban. Partnerei voltak többek között: Tony Lakatos, Kőszegi Imre, Lakatos Pecek Géza, Balázs Elemér, Egri János, Juhász Gábor, Bolla Gábor, Szőke Nikoletta és Winand Gábor. Triójával elsősorban standardeket tart a műsorán, de saját kompozícióikat is játszanak. Az est különlegességét fokozza Dresch Mihály vendégjátéka, akit azért valljuk be, nem mindennap hallhatunk mostanság Coltrane-t, Ellingtont, illetve Monkot játszani. Pedig hát…
 
Opus Jazz Club koncertajánló

Május 31. péntek: Gereben Zita Quintet

Június 01. szombat: Judie Jay

Június 06. csütörtök: Grencsó Kollektíva

Június 07. péntek: Butterfly Effect

Június 08. szombat: Barabás Lőrinc

Június 13. csütörtök: Nigun

Június 14. péntek: MAO Session - Hoszt: Korb Attila, Tribute to Bix Beiderbecke

Június 15. szombat: Eastern Winds


Geszti Péter Fineburger mentornak állt


A Story 4 Tv csatornán futó Túrakommandó című műsor április 20-ai adása során ellátogatott Magyarország első Fineburger éttermébe is, ahol is az egészséges alapanyagokból készült hamburgerek készítésének fortélyait próbálták elsajátítani. Az úgy nevezett Fineburger véleményezésre, mentornak nem mást hívtak, mint a zsűrizésben komoly tapasztalattal rendelkező Geszti Pétert, aki szakmai „külső tanácsadóként” segítette a konyhában sürgölődő Túrakommandós lányok munkáját. 

A hamburger készítés részletei, az alábbi linken megtekinthetőek: