Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Programajánló: 2. Kézműves Magyar Ízek Vására

Programajánló: 2. Kézműves Magyar Ízek Vására

2011-11-15 Forrás: http://www.kezmuvesmagyarizekvasara.hu/

 

Kóstolja végig a magyar ízeket, határok nélkül!

A februári nagy sikerre és a felfokozott érdeklődésre való tekintettel 2011. november 18-20 között, a Millenáris B épületében újra terítéken a magyar kézműves gasztronómia remekei!

Tradicionális és innovatív ízek, több mint száz, válogatott kiállító, – kizárólag magyar kistermelők és kézműves gazdák termékei - sajtok, sonkák, kolbászok, lekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök, csokoládék, borok, pálinkák várják az ínyenceket, az érdeklődőket és finom karácsonyi ajándékokat vásárolni kívánókat egyaránt.

A már megismert magyar ízek mellett olyan újdonságokat fedezhetünk fel, mint a vizibivaly szalámi, a faszenes, tufapincében érlelt sajt, vagy a homoki fehérszarvasgombás sárgadinnye lekvár.

A magyarországi és az erdélyi termelők mellett idén újdonságként a Felvidékről, Szlovéniából és a Vajdaságból is várunk kiállítókat.

 
 

Megnyílt a Kézműves Magyar Ízek első márkaboltja

A Kézműves Magyar Ízek Márkabolt nyitásával elkezdődött a 2. Kézműves Magyar Ízek Vásár kóstolóturnéja. A következő két hétben főleg Budapesten 3000 embert kóstoltatnak a szervezők, hogy összeállítsák Magyarország kedvenc ízkosarát.

Október 27-én megnyitott a Kézműves Magyar Ízek első márkaboltja. A boltban 65 magyar termelő – köztük határon túliak is – által előállított 800 terméket árusítanak, 10-12 tonnás folyamatos raktárkészlettel. A Márkabolt érdekessége, hogy a vásárló a termékeket megkóstolhatja, mielőtt megvenné.