Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Programajánló: 2. Kézműves Magyar Ízek Vására

Programajánló: 2. Kézműves Magyar Ízek Vására

2011-11-15 Forrás: http://www.kezmuvesmagyarizekvasara.hu/

 

Kóstolja végig a magyar ízeket, határok nélkül!

A februári nagy sikerre és a felfokozott érdeklődésre való tekintettel 2011. november 18-20 között, a Millenáris B épületében újra terítéken a magyar kézműves gasztronómia remekei!

Tradicionális és innovatív ízek, több mint száz, válogatott kiállító, – kizárólag magyar kistermelők és kézműves gazdák termékei - sajtok, sonkák, kolbászok, lekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök, csokoládék, borok, pálinkák várják az ínyenceket, az érdeklődőket és finom karácsonyi ajándékokat vásárolni kívánókat egyaránt.

A már megismert magyar ízek mellett olyan újdonságokat fedezhetünk fel, mint a vizibivaly szalámi, a faszenes, tufapincében érlelt sajt, vagy a homoki fehérszarvasgombás sárgadinnye lekvár.

A magyarországi és az erdélyi termelők mellett idén újdonságként a Felvidékről, Szlovéniából és a Vajdaságból is várunk kiállítókat.

 
 

Megnyílt a Kézműves Magyar Ízek első márkaboltja

A Kézműves Magyar Ízek Márkabolt nyitásával elkezdődött a 2. Kézműves Magyar Ízek Vásár kóstolóturnéja. A következő két hétben főleg Budapesten 3000 embert kóstoltatnak a szervezők, hogy összeállítsák Magyarország kedvenc ízkosarát.

Október 27-én megnyitott a Kézműves Magyar Ízek első márkaboltja. A boltban 65 magyar termelő – köztük határon túliak is – által előállított 800 terméket árusítanak, 10-12 tonnás folyamatos raktárkészlettel. A Márkabolt érdekessége, hogy a vásárló a termékeket megkóstolhatja, mielőtt megvenné.