Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Pezsgő Világ Est - Champagne házak

Pezsgő Világ Est - Champagne házak

2012-10-12 Forrás: www.budapest.utisugo.hu

 Kora őszi pezsgés a Buddha Bar, Klotild Bar & Lounge termében ahol a legmeghatározóbb Champagne házak legfontosabb cuvée-i és alap pezsgői kerülnek bemutatásra.

                                            

Kora őszi pezsgés a Buddha Bar, Klotild Bar & Lounge termében ahol a legmeghatározóbb Champagne házak legfontosabb cuvée-i és alap pezsgői kerülnek bemutatásra 2012. október 11-én 19:00-tól!

Ezek a champagne-ok a Házak legfontosabb pezsgői, ezek képviselik a márkát, az arculatot, a stílust. Ezeknek a cuvée-knek minden évben ugyanolyannak, kiváló minőségűnek és meggyőzőnek kell lenniük, függetlenül az évjáratok különbözőségétől, ezért nem kis kihívás ezeknek a házasításoknak az elkészítése.

A 11 féle nagyszerű cuvée egy időben való kóstolása nem mindennapos lehetőség. Jöjjön el és hallgassa meg a Házak történetét szakavatott kiállítóktól. Az este folyamán a Buddha Bar konyhájának különlegességeiből kóstolhatunk egy "színes csokornyit", ezek teszik még felemelőbbé a pezsgők élvezetét.

A kóstoló ára: 13 900 Ft/fő

amely tartalmazza az egyszeri kóstoló sort és a Buddha Bár által készített különleges fatálakat.