Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Pezsgő Világ Est - Champagne házak

Pezsgő Világ Est - Champagne házak

2012-10-12 Forrás: www.budapest.utisugo.hu

 Kora őszi pezsgés a Buddha Bar, Klotild Bar & Lounge termében ahol a legmeghatározóbb Champagne házak legfontosabb cuvée-i és alap pezsgői kerülnek bemutatásra.

                                            

Kora őszi pezsgés a Buddha Bar, Klotild Bar & Lounge termében ahol a legmeghatározóbb Champagne házak legfontosabb cuvée-i és alap pezsgői kerülnek bemutatásra 2012. október 11-én 19:00-tól!

Ezek a champagne-ok a Házak legfontosabb pezsgői, ezek képviselik a márkát, az arculatot, a stílust. Ezeknek a cuvée-knek minden évben ugyanolyannak, kiváló minőségűnek és meggyőzőnek kell lenniük, függetlenül az évjáratok különbözőségétől, ezért nem kis kihívás ezeknek a házasításoknak az elkészítése.

A 11 féle nagyszerű cuvée egy időben való kóstolása nem mindennapos lehetőség. Jöjjön el és hallgassa meg a Házak történetét szakavatott kiállítóktól. Az este folyamán a Buddha Bar konyhájának különlegességeiből kóstolhatunk egy "színes csokornyit", ezek teszik még felemelőbbé a pezsgők élvezetét.

A kóstoló ára: 13 900 Ft/fő

amely tartalmazza az egyszeri kóstoló sort és a Buddha Bár által készített különleges fatálakat.