Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Pezsgő Világ Est - Champagne házak

Pezsgő Világ Est - Champagne házak

2012-10-12 Forrás: www.budapest.utisugo.hu

 Kora őszi pezsgés a Buddha Bar, Klotild Bar & Lounge termében ahol a legmeghatározóbb Champagne házak legfontosabb cuvée-i és alap pezsgői kerülnek bemutatásra.

                                            

Kora őszi pezsgés a Buddha Bar, Klotild Bar & Lounge termében ahol a legmeghatározóbb Champagne házak legfontosabb cuvée-i és alap pezsgői kerülnek bemutatásra 2012. október 11-én 19:00-tól!

Ezek a champagne-ok a Házak legfontosabb pezsgői, ezek képviselik a márkát, az arculatot, a stílust. Ezeknek a cuvée-knek minden évben ugyanolyannak, kiváló minőségűnek és meggyőzőnek kell lenniük, függetlenül az évjáratok különbözőségétől, ezért nem kis kihívás ezeknek a házasításoknak az elkészítése.

A 11 féle nagyszerű cuvée egy időben való kóstolása nem mindennapos lehetőség. Jöjjön el és hallgassa meg a Házak történetét szakavatott kiállítóktól. Az este folyamán a Buddha Bar konyhájának különlegességeiből kóstolhatunk egy "színes csokornyit", ezek teszik még felemelőbbé a pezsgők élvezetét.

A kóstoló ára: 13 900 Ft/fő

amely tartalmazza az egyszeri kóstoló sort és a Buddha Bár által készített különleges fatálakat.