Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – ahol megrendezheti saját karácsonyi vásárát

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – ahol megrendezheti saját karácsonyi vásárát

2014-11-19 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark
 Szeretne idén egy rendhagyó karácsonyi partit szervezni és ehhez egy különleges helyszínt találni? Ahol Ön is felépítheti cége saját karácsonyi, szabadtéri vásárát és a vendégek akár lovas szánnal is érkezhetnek? Keresse fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, amely Budapest II. kerületében, alig 20 percre a belvárostól tökéletes helyszínt nyújt egy könnyed, laza hangulatú, igazán önfeledt karácsonyi partinak. 

 

Kiszakadva a belváros nyüzsgéséből, a csendes, hófehér környezetben minden meghívott elfeledheti az idei év dolgos napjait egy kötetlen, mégis családias atmoszférájú helyszínen. A két különálló, 150 fős, panorámás rendezvénytermek egyikéhez hatalmas terasz- illetve park rész kapcsolódik, ahol akár egy kisebb karácsonyi vásár is felállítható, a sült gesztenyéstől a kürtős kalácsoson át egészen a zsákbamacskásig. Ezt az élményt garantáltan hónapokig emlegetik majd a résztvevők! A teraszon található egyedi grillkonyha látványkemencéjében frissen készülhet a sült tök vagy akár a kenyérlángos. Mindemellett a megszokott karácsonyi büfémenüvel szakítva a Petneházy Rendezvénypark által kínált ünnepi ételsorokat néhány kemencében, bográcsban vagy grillen készülő étel teszi nem mindennapossá. 

És amennyiben szeretné még hosszabbra nyújtani a kikapcsolódás élményét, szállodánkban lehetőség van a vendégek elszállásolására is. A kétágyas, erkélyes stúdió szobák mellett négy- és hatszemélyes, skandináv típusú, saját szaunával rendelkező faházak nyújtanak kényelmes elhelyezést a vendégeknek. A teljes felfrissülést pedig a komplexum wellness részlege és sportolási lehetőségei teszik teljessé, legyen szó akár lovaglásról, teniszezésről vagy egy frissítő szaunázásról.

A Petneházy Rendezvénypark természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató környezetével, bensőséges hangulatával igazi kikapcsolódást nyújt, ezzel pedig tökéletes választás egy vidám hangulatú, önfeledt karácsonyi partira. Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Popovics Ildikóhoz a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36 30 842 45 84-es telefonszámon.