Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – ahol megrendezheti saját karácsonyi vásárát

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – ahol megrendezheti saját karácsonyi vásárát

2014-11-19 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark
 Szeretne idén egy rendhagyó karácsonyi partit szervezni és ehhez egy különleges helyszínt találni? Ahol Ön is felépítheti cége saját karácsonyi, szabadtéri vásárát és a vendégek akár lovas szánnal is érkezhetnek? Keresse fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, amely Budapest II. kerületében, alig 20 percre a belvárostól tökéletes helyszínt nyújt egy könnyed, laza hangulatú, igazán önfeledt karácsonyi partinak. 

 

Kiszakadva a belváros nyüzsgéséből, a csendes, hófehér környezetben minden meghívott elfeledheti az idei év dolgos napjait egy kötetlen, mégis családias atmoszférájú helyszínen. A két különálló, 150 fős, panorámás rendezvénytermek egyikéhez hatalmas terasz- illetve park rész kapcsolódik, ahol akár egy kisebb karácsonyi vásár is felállítható, a sült gesztenyéstől a kürtős kalácsoson át egészen a zsákbamacskásig. Ezt az élményt garantáltan hónapokig emlegetik majd a résztvevők! A teraszon található egyedi grillkonyha látványkemencéjében frissen készülhet a sült tök vagy akár a kenyérlángos. Mindemellett a megszokott karácsonyi büfémenüvel szakítva a Petneházy Rendezvénypark által kínált ünnepi ételsorokat néhány kemencében, bográcsban vagy grillen készülő étel teszi nem mindennapossá. 

És amennyiben szeretné még hosszabbra nyújtani a kikapcsolódás élményét, szállodánkban lehetőség van a vendégek elszállásolására is. A kétágyas, erkélyes stúdió szobák mellett négy- és hatszemélyes, skandináv típusú, saját szaunával rendelkező faházak nyújtanak kényelmes elhelyezést a vendégeknek. A teljes felfrissülést pedig a komplexum wellness részlege és sportolási lehetőségei teszik teljessé, legyen szó akár lovaglásról, teniszezésről vagy egy frissítő szaunázásról.

A Petneházy Rendezvénypark természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató környezetével, bensőséges hangulatával igazi kikapcsolódást nyújt, ezzel pedig tökéletes választás egy vidám hangulatú, önfeledt karácsonyi partira. Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Popovics Ildikóhoz a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36 30 842 45 84-es telefonszámon.