Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél

2012-09-27 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Szeretne az idei karácsonyi partinak egy különleges helyszínt találni? Ahol akár lovas szánnal is érkezhetnek a vendégek és még egy hóemberépítő verseny is megvalósítható? Keresse fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, amely Budapest II. kerületében tökéletes helyszínt nyújt egy könnyed, laza hangulatú, igazán önfeledt karácsonyi partynak.

Kiszakadva a belváros nyüzsgéséből, a csendes, hófehér környezetben minden meghívott elfeledheti az idei év dolgos napjait egy kötetlen, mégis családias atmoszférájú helyszínen. A két különálló, 150 fős, panorámás rendezvénytermek egyikéhez hatalmas terasz- illetve park rész kapcsolódik, ahol akár valamilyen kültéri, téli aktivitás is lebonyolítható. Szintén a teraszon található egyedi építésű grillkonyha beépített látványkemencével lehetővé teszi, hogy a vacsora menüje néhány kemencében, bográcsban vagy grillen készülő étellel váljon nem mindennapossá.

A Petneházy Rendezvénypark természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató környezetével, bensőséges hangulatával igazi kikapcsolódást nyújt, ezzel pedig tökéletes választás egy vidám hangulatú, önfeledt karácsonyi partira.

Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Zsótér Annához a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.