Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél

2012-09-27 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Szeretne az idei karácsonyi partinak egy különleges helyszínt találni? Ahol akár lovas szánnal is érkezhetnek a vendégek és még egy hóemberépítő verseny is megvalósítható? Keresse fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, amely Budapest II. kerületében tökéletes helyszínt nyújt egy könnyed, laza hangulatú, igazán önfeledt karácsonyi partynak.

Kiszakadva a belváros nyüzsgéséből, a csendes, hófehér környezetben minden meghívott elfeledheti az idei év dolgos napjait egy kötetlen, mégis családias atmoszférájú helyszínen. A két különálló, 150 fős, panorámás rendezvénytermek egyikéhez hatalmas terasz- illetve park rész kapcsolódik, ahol akár valamilyen kültéri, téli aktivitás is lebonyolítható. Szintén a teraszon található egyedi építésű grillkonyha beépített látványkemencével lehetővé teszi, hogy a vacsora menüje néhány kemencében, bográcsban vagy grillen készülő étellel váljon nem mindennapossá.

A Petneházy Rendezvénypark természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató környezetével, bensőséges hangulatával igazi kikapcsolódást nyújt, ezzel pedig tökéletes választás egy vidám hangulatú, önfeledt karácsonyi partira.

Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Zsótér Annához a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.