Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél

2012-09-27 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Szeretne az idei karácsonyi partinak egy különleges helyszínt találni? Ahol akár lovas szánnal is érkezhetnek a vendégek és még egy hóemberépítő verseny is megvalósítható? Keresse fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, amely Budapest II. kerületében tökéletes helyszínt nyújt egy könnyed, laza hangulatú, igazán önfeledt karácsonyi partynak.

Kiszakadva a belváros nyüzsgéséből, a csendes, hófehér környezetben minden meghívott elfeledheti az idei év dolgos napjait egy kötetlen, mégis családias atmoszférájú helyszínen. A két különálló, 150 fős, panorámás rendezvénytermek egyikéhez hatalmas terasz- illetve park rész kapcsolódik, ahol akár valamilyen kültéri, téli aktivitás is lebonyolítható. Szintén a teraszon található egyedi építésű grillkonyha beépített látványkemencével lehetővé teszi, hogy a vacsora menüje néhány kemencében, bográcsban vagy grillen készülő étellel váljon nem mindennapossá.

A Petneházy Rendezvénypark természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató környezetével, bensőséges hangulatával igazi kikapcsolódást nyújt, ezzel pedig tökéletes választás egy vidám hangulatú, önfeledt karácsonyi partira.

Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Zsótér Annához a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.