Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark - frissítő környezet!

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark - frissítő környezet!

2013-03-07 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Még nem lelt rá családi napjuk tökéletes helyszínére? Válassza a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, ahol alig 20 percre a belvárostól, mégis távol a város zajától mindent egy helyen talál, a Budai hegyek által körülölelt frissítő környezetben.

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark ideális helyszín családi- és sport napokra, akár 600 főig. A Rendezvénypark két, panorámás beltéri helysége is tökéletesen kihasználható család napok alkalmával. A közel 200m2-es Panoráma terem ideális nyugodtabb környezetet igénylő játékok, gyermekmegőrző, és kézműves foglalkozások elhelyezésére. A teraszkapcsolatos Körterem a hozzá tartozó terasszal, parkkal és színpaddal a családi napok bázispontja lehet, így helyszíne az étkezéseknek, kisebb előadásoknak, szabadtéri játékoknak. A teraszon található kültéri, kemencés grillkonyha és a terem beépített grillpultja lehetőséget nyújt bográcsozáshoz, grillezéshez, a vendégek előtt készülő ételek elkészítéséhez, így a felejthetetlen ebéd hozzájárul az esemény nyújtotta élményhez.

A sportolási lehetőségek széles tárháza várja a Petneházyba látogatókat illetve a szabadon álló, pázsitos területeken bármilyen aktivitás, nagyméretű játék elhelyezése is lehetséges. A Rendezvénypark négy, salakos teniszpályája, illetve a terület szomszédságában található golfpálya és lovascentrum az aktív kikapcsolódás híveinek nyújtanak sportolási lehetőséget, korosztálytól függetlenül. A szálloda wellness részlege kültéri-, beltéri- és gyermekmedencével illetve szaunákkal garantáltan felfrissülést nyújt a résztvevőknek. Mindezek mellett a Rendezvénypark egészére és a tájvédelmi körzet erdős területeire tervezhetőek további játékok, akár hagyományos számháború, akár extrémebb lasertag. 
 


Amennyiben a családi nap résztvevőinek szállás biztosítása is szükséges a szálloda kétágyas, erkélyes stúdió szobái vagy a 4-6 fős saját szaunával és terasszal rendelkező faházai kényelmes elhelyezést nyújtanak a vendégeknek. A családias hangulatú faházak egyben alkalmasak lehetnek babymegőrzőnek, alvóhelységnek az esemény legkisebb résztvevői számára.

Élvezze a természet adta nyugalmat, többórányi utazás nélkül, keresse fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot!