Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Párnacsatára hív a tavasz

Párnacsatára hív a tavasz

2013-04-12 Forrás:


Április 20-án délután három órától gyermekkort idéző párnacsatára készül Budapest első libaétterme, a Dunyha Vendéglő, mely a kerekerdő közepén, a Budai Tájvédelmi Körzet lágy ölén várja a hazai ízekért rajongókat. A pihe-puha környezetben tartott program nagy csatát ígér. Aki a párnacsata napjáig behozza otthonról a már nem használt, régi, elnyűtt párnáját egy madártejet kap ajándékba.

 
Pihe-puha, lágy, gyapjas, bolyhos napot tartogat április 20-a, amikor megrendezésre kerül az első nagy párnacsata Adyligeten. A Dunyha Vendéglő libatollal átmelegített környezete kiválóan alkalmas erre, hiszen olyan, mintha egy hatalmas, dunyhával teli ágyban lennénk és családias hangulata meleg takaróként teríti be a vendégeket. Az étterem puha párnái, libatollal tömött ülőkéi remek hátteret biztosítanak a párnás partyhoz. A párnacsata nem csak a fiatalabb korosztályt szólítja meg, hiszen a rendezvény mindenkinek szól, aki önfeledten szeretne mulatozni és felszabadultan szeretné újra átérezni a gyermekkor és a felnőtt lét gondtalan pillanatait.

         

 Amivel a Dunyhában készülnek a nagy napra:

 

- Egész délután folyamán lesznek kemencében sült párnás finomságok, amiket Molnár Tamás konyhafőnök prezentál.

- Három órakor veszi kezdetét a nagy-nagy párnacsata a feszültség levezetése, a móka és az energiák felszabadítása jegyében.

- Ezután pedig családok mérhetik össze erejüket egy párnás akadályverseny keretében, melynek nyereménye egy családi strandbelépő a Petneházy Club Hotel strandjára, amit egy hamburgeres ebéddel koronáznak még meg.

Párnacsatára fel! Akik csatlakoznának, hozzanak otthonról is párnát, ez szolgál regisztrációként a párnacsatára, de azért a Dunyha is készül elég pihe-puhasággal. 

 

www.dunyha.hu

www.facebook.com/DunyhaVendeglo