Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Párnacsata a Dunyhában!

Párnacsata a Dunyhában!

2013-04-05 Forrás: Dunyha VendéglőPárnacsatára hív a tavasz
 

Április 20-án ugyanis gyermekkort idéző párnacsatára készül Budapest első libaétterme, a Dunyha Vendéglő, mely a kerekerdő közepén, a Budai Tájvédelmi Körzet lágy ölén várja a hazai ízekért rajongókat. A pihe-puha környezetben tartott program nagy csatát ígér, melyre párnával érkezni ajánlatos, bár a Dunyha Vendéglő a párna nélkül maradtakról is gondoskodik majd, és biztosítja a csatához szükséges kelléket.

A Dunyha Vendéglő libatollal átmelegített környezete kiválóan alkalmas a párnacsatázásra, hiszen a vendéglő egyébként is olyan, mintha egy hatalmas, dunyhával teli ágyban lennénk, a Dunyha családias hangulata meleg takaróként teríti be a vendégeket. Az étterem puha párnái, libatollal tömött ülőkéi remek hátteret biztosítanak a párnás partihoz. A párnacsata nem csak a fiatalabb korosztályt szólítja meg, hiszen a rendezvény mindenkinek szól, aki önfeledten szeretne mulatozni és felszabadultan szeretné újra átérezni a gyermekkor és a felnőtt lét gondtalan pillanatait.

Párnacsatára fel! Érezzétek igazán otthon magatokat a Dunyha Vendéglőben!

www.dunyha.hu