Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Párnacsata a Dunyhában!

Párnacsata a Dunyhában!

2013-04-05 Forrás: Dunyha VendéglőPárnacsatára hív a tavasz
 

Április 20-án ugyanis gyermekkort idéző párnacsatára készül Budapest első libaétterme, a Dunyha Vendéglő, mely a kerekerdő közepén, a Budai Tájvédelmi Körzet lágy ölén várja a hazai ízekért rajongókat. A pihe-puha környezetben tartott program nagy csatát ígér, melyre párnával érkezni ajánlatos, bár a Dunyha Vendéglő a párna nélkül maradtakról is gondoskodik majd, és biztosítja a csatához szükséges kelléket.

A Dunyha Vendéglő libatollal átmelegített környezete kiválóan alkalmas a párnacsatázásra, hiszen a vendéglő egyébként is olyan, mintha egy hatalmas, dunyhával teli ágyban lennénk, a Dunyha családias hangulata meleg takaróként teríti be a vendégeket. Az étterem puha párnái, libatollal tömött ülőkéi remek hátteret biztosítanak a párnás partihoz. A párnacsata nem csak a fiatalabb korosztályt szólítja meg, hiszen a rendezvény mindenkinek szól, aki önfeledten szeretne mulatozni és felszabadultan szeretné újra átérezni a gyermekkor és a felnőtt lét gondtalan pillanatait.

Párnacsatára fel! Érezzétek igazán otthon magatokat a Dunyha Vendéglőben!

www.dunyha.hu