Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Párnacsata a Dunyhában!

Párnacsata a Dunyhában!

2013-04-05 Forrás: Dunyha VendéglőPárnacsatára hív a tavasz
 

Április 20-án ugyanis gyermekkort idéző párnacsatára készül Budapest első libaétterme, a Dunyha Vendéglő, mely a kerekerdő közepén, a Budai Tájvédelmi Körzet lágy ölén várja a hazai ízekért rajongókat. A pihe-puha környezetben tartott program nagy csatát ígér, melyre párnával érkezni ajánlatos, bár a Dunyha Vendéglő a párna nélkül maradtakról is gondoskodik majd, és biztosítja a csatához szükséges kelléket.

A Dunyha Vendéglő libatollal átmelegített környezete kiválóan alkalmas a párnacsatázásra, hiszen a vendéglő egyébként is olyan, mintha egy hatalmas, dunyhával teli ágyban lennénk, a Dunyha családias hangulata meleg takaróként teríti be a vendégeket. Az étterem puha párnái, libatollal tömött ülőkéi remek hátteret biztosítanak a párnás partihoz. A párnacsata nem csak a fiatalabb korosztályt szólítja meg, hiszen a rendezvény mindenkinek szól, aki önfeledten szeretne mulatozni és felszabadultan szeretné újra átérezni a gyermekkor és a felnőtt lét gondtalan pillanatait.

Párnacsatára fel! Érezzétek igazán otthon magatokat a Dunyha Vendéglőben!

www.dunyha.hu