Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Panoráma étterem – Karácsonyi vacsora lovas futamokkal, fogadással a Kincsem Parkban_

Panoráma étterem – Karácsonyi vacsora lovas futamokkal, fogadással a Kincsem Parkban_

2013-11-13 Forrás: Kincsem RendezvényparkSzervezze év végi céges rendezvényét különleges rendezvényhelyszínünkre Magyarország legnagyobb lóversenypályájára.

 
Szombati napokon ügető futamokkal várjuk a parkba érkezőket, ami minden rendezvényt egyedülállóvá és felejthetetlenné képes varázsolni. A szurkolás, a fogadás izgalma, vagy egyszerűen csak a lóverseny látványa és egyedi közege pótolhatatlan élménnyel színesíti meg a rendezvényeket.
 
Panoráma éttermünkből forralt bort, karácsonyi teát kortyolgatva szurkolhatnak a vendégek a választott lovaknak. A futamokat követően büfévacsora, kérhető, saját programok, disco, fellépők a helyszínre behozhatóak!
 
ÜGETŐ FUTAMNAPOK:
 
2013. november 16. 23. 30.
2013. december 14. 21.
  
A rendezvényre privát kasszákat biztosítunk, valamint saját open-bár áll a vendégek rendelkezésére. A futamra érkező vendégeket éttermünkben teljesen el tudjuk különíteni a rendezvénytől.
 
 
Programajánlatunk:

Vendégérkezés után szakkommentátor ismerteti a lóversenyzést, a Kincsem Parkot, az ügető futamokat, a fogadás menetét. A futamok között lehetőség van rendezvénynapon egy darab saját nevű futam indítására, mely a Turf újságban is megjelenik (ezt a vendégek haza is vihetik – örök emlék). Az ezen futamon résztvevő lovasok első 3 helyezettjének a kedves vendégek közül a szerencsések/választottak (ezt akár tombolával is el lehet dönteni) Önök által hozott jelképes díjat adhatnak át hivatalos díjátadó keretében.
 
Az ajánlat további része személyenként 3 db fogadó bón, és egy Turf újság, mely a lóverseny hivatalos napi versenyfüzete. A fogadó bónnal rendelkező vendégek ennek leadásával tehetik meg életük első lóverseny fogadását, mellyel akár pénzt is nyerhetnek. A park hatalmas előnye, hogy Budapest szívében, közvetlenül az Örs Vezér Tere szomszédságában helyezkedik el. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen, és gyorsan megközelíthető a város bármely részértől.
 
Gépjárművekkel a régi lelátó előtti területen a Kincsem szobornál ingyenesen tudnak parkolni a kedves vendégek.
Látogassanak el hozzánk egy helyszínbejárás alkalmával, szeretettel várjuk megkeresésüket!
 
info@kincsemrendezveny.hu
www.kincsemrendezveny.hu