Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » PRIVÁT RENDEZVÉNYEK Őszi-téli esküvőkre is a Petneházyt!

PRIVÁT RENDEZVÉNYEK Őszi-téli esküvőkre is a Petneházyt!

2012-06-06 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark A Petneházy Rendezvénypark nem véletlenül Budapest egyik legkedveltebb esküvői helyszíne. A belváros zajától messze igazi oázisként várjuk azokat a Párokat, akik romantikus, természetközeli helyszínen szeretnék kimondani a boldogító igent. Termeink csodálatos kilátással rendelkeznek a Budai hegyekre, melyek esküvők romantikus közegét adják az év minden szakában. Így van ez ősszel is! Képzeljen el egy gyönyörű barna-sárga színvilágú dekorációt, csokoládébarna székhuzatokkal, igazi harmónia a természettel! Télen a hófödte Budai hegyek csodálatos hátteret adhatnak egy ezüstös-fehér, igazán elegáns esküvőhöz. Az időjárással sem kell törődnie, hiszen a polgári ceremónia és a vacsora lebonyolítható két különálló teremben, de akár kültéri pódiumunkon is. És ha ez még nem volna elég, ifjú házaspárként nálunk még az esküvő fáradalmait is kipihenhetik saját szaunával rendelkező exkluzív faházaink egyikében illetve wellness részlegünkben. 

Őszi-téli dátumok foglalása esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk szolgáltatásaink árából, így igazán megéri ellátogatni hozzánk!

 

A további részletekről érdeklődjön kollégánknál a következő elérhetőségen:

Zsótér Anna
+36 30 633 30 28