Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Oláh Kálmán Sextet – 2013. szeptember 28.

Oláh Kálmán Sextet – 2013. szeptember 28.

2013-09-27 Forrás: Opus Jazz ClubOláh Kálmán Sextet – 2013. szeptember 28. Szombat 21.00 óra

Közreműködik: Oláh Kálmán - zongora , Bacsó Kristóf - alt- és tenorszaxofon, Borbély Mihály - tenor- és szopránszaxofon, klarinét, Schreck Ferenc – harsona, Barcza Horváth József – nagybőgő, Balázs Elemér - dob 

A Liszt-díjas Oláh Kálmán nemcsak kiváló, nemzetközi szinten elismert zongorista (például a Trio Midnighttal), hanem eredeti, kreatív zeneszerző is, aki szenvedélyesen feszegeti a zenei határait. 2006-ban elnyerte a világ legjelentősebb jazz zeneszerző versenyén, a washingtoni Thelonious Monk zeneszerző versenyen a BMI fődíját. Saját fő formációja, az Oláh Kálmán Sextet stílusára leginkább a contemporary jazz elnevezés illik, amelyben nagymértékben dominál a 20. századi kompozíciós zene, elsősorban a bartóki hangzásvilág. A zenekar repertoárja Oláh Kálmán gondosan megformált, több részből álló szerzeményeire, eredeti hangszereléseire és népdalfeldogozásaira épül, ugyanakkor az igazi jazzes lüktetés és az improvizáció sem szorul háttérbe.

Opus Jazz Club koncertek:

Szeptember 27. Péntek 21:00 Borbély Műhely

Szeptember 28. Szombat 21:00 Oláh Kálmán Sextet

Október 02. Szerda 21.00 Rozsnyói Péter Trió 

Október 04. Péntek 21.00 MAO Session: ˝BALLADS˝ - Bacsó Kristóf, Cseke Gábor, Fónay Tibor, Csízi László 

Október 05. Szombat 21.00 Szakcsi Trió, vendég: Zana Zoltán 

Október 09. Szerda 21.00 Czirják Csaba Trió 

Október 10. Csütörtök 21.00 JAZZY LIVE: Mózes Tamara 

Október 11 Péntek 21.00 Pataj Jazz Quintet 

Október 12. Szombat 21.00 Kovács Ferenc Jazz Quintet 

MÁTÓL újdonság az Opus Jazz Club kínálatában a burger.blog.hu ajánlásával:

Tócsni Burger szeptember 26-tól október 13-ig

Speed, a burger.blog.hu bloggere nem is olyan régen az Opus Jazz Club konyhájában készítette el legújabb hamburgerét. Az eredmény egy különleges, magyaros Tócsni burger lett, melyet kár lenne kihagyni. De hogy miből is áll az Opus Jazz Club legújabb újdonsága? Tócsni zsemle színtiszta marhahúspogácsával, lilahagymával, paradicsommal, bacon chips-szel, füstölt gomolyával, lecsóval, fűszeres tejföllel és sült paprika mártással. A promóció szeptember 26-án indul és október 13-ig tart. Szeptember 26-án csütörtökön 12:00 és 20:00 óra között ha Tócsni burgert rendelsz, vendégünk vagy egy pohár sörre vagy limonádéra.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdvözlettel

Opus Jazz Club