Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Nyitott Pince Napok 2012

Nyitott Pince Napok 2012

2012-05-24 Forrás: www.nyitottpince.hu A pünkösdi hétvége ismét igazi ünnepnek ígérkezik a borbarátok számára, hiszen május 26-28. között országszerte több mint száz pincészet tárja szélesre kapuit az érdeklődők előtt. A kedvezményes kóstolók mellett sok helyen lehetőség nyílik majd a pince és a szőlőbirtok bejárására, temérdek új ismeret megszerzésére is; és a jóféle borok mellé finom falatok is kerülnek a vendégek asztalára. A "Nyitott Pince Napok" remek alkalom arra, hogy - akár egy kirándulással összekötve - a bort kedvelő turisták meglátogassák a nyitva tartó pincészeteket, borkészítő "műhelyeket" az ország különböző tájain, borvidékein. Az ingyenes programokra és kóstolásokra várják az érdeklődőket országszerte.

További információk: www.nyitottpince.hu