Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Nyitott Pince Napok 2012

Nyitott Pince Napok 2012

2012-05-24 Forrás: www.nyitottpince.hu A pünkösdi hétvége ismét igazi ünnepnek ígérkezik a borbarátok számára, hiszen május 26-28. között országszerte több mint száz pincészet tárja szélesre kapuit az érdeklődők előtt. A kedvezményes kóstolók mellett sok helyen lehetőség nyílik majd a pince és a szőlőbirtok bejárására, temérdek új ismeret megszerzésére is; és a jóféle borok mellé finom falatok is kerülnek a vendégek asztalára. A "Nyitott Pince Napok" remek alkalom arra, hogy - akár egy kirándulással összekötve - a bort kedvelő turisták meglátogassák a nyitva tartó pincészeteket, borkészítő "műhelyeket" az ország különböző tájain, borvidékein. Az ingyenes programokra és kóstolásokra várják az érdeklődőket országszerte.

További információk: www.nyitottpince.hu