Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Novotel Szeged

Novotel Szeged

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsSzeged a napfény, a szobrok, a paloták városa, tudományos és kulturális régióközpont, püspöki nagyszékhely, a paprika, a halászlé és a Pick szalámi

otthona, Európa kapuja, sokak egyetemi, főiskolai tanulmányainak színhelye, a Maros és a Tisza összefolyásánál épült Európa Díjas nagyváros.

 

A Novotel Szeged tökéletes választás üzleti és magáncélú utazásaihoz. A szálloda a város legszebb helyén, közvetlenül a Tisza partján áll, minden szobából csodás kilátás nyílik a folyóra. Könnyen megközelíthető a legtöbb bolt, irodaház, kulturális látnivaló.

A Novotel Szeged remek helyszín tárgyalások, konferenciák, kiállítások, bemutatók, családi és egyéb rendezvények lebonyolítására.

3 légkondicionált terem maximum 280 fő befogadóképességgel. Egyéb információk: a termek mozgatható falak segítségével összenyithatók, így

tárgyalások, konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, bankettek tartására kiválóan alkalmasak.

A nyári terasz 170 fő részére kínál kellemes környezetet rendezvényekre is, az étterem 84 fő befogadóképességű.

Tapasztalatunk és magas színvonalú kiszolgálásunk biztosítja rendezvénye sikerességét.