Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Novotel Szeged

Novotel Szeged

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsSzeged a napfény, a szobrok, a paloták városa, tudományos és kulturális régióközpont, püspöki nagyszékhely, a paprika, a halászlé és a Pick szalámi

otthona, Európa kapuja, sokak egyetemi, főiskolai tanulmányainak színhelye, a Maros és a Tisza összefolyásánál épült Európa Díjas nagyváros.

 

A Novotel Szeged tökéletes választás üzleti és magáncélú utazásaihoz. A szálloda a város legszebb helyén, közvetlenül a Tisza partján áll, minden szobából csodás kilátás nyílik a folyóra. Könnyen megközelíthető a legtöbb bolt, irodaház, kulturális látnivaló.

A Novotel Szeged remek helyszín tárgyalások, konferenciák, kiállítások, bemutatók, családi és egyéb rendezvények lebonyolítására.

3 légkondicionált terem maximum 280 fő befogadóképességgel. Egyéb információk: a termek mozgatható falak segítségével összenyithatók, így

tárgyalások, konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, bankettek tartására kiválóan alkalmasak.

A nyári terasz 170 fő részére kínál kellemes környezetet rendezvényekre is, az étterem 84 fő befogadóképességű.

Tapasztalatunk és magas színvonalú kiszolgálásunk biztosítja rendezvénye sikerességét.