Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával

Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával

2011-06-15 Forrás: Accor HotelsA négy csillagos – az új Novotel generációhoz tartozó – Novotel Budapest Danube szálloda, mely Magyarországon elsőként teljesíti maradéktalanul a Novotel megújult minőségi követelményeit, Közép-Európa egyik leggyönyörűbb épülete, a magyar Parlament látványával várja vendégeit. Szállodánk a Margit- és a Lánchíd között, közvetlenül a Duna partján, a város budai oldalán fekszik, 10 percnyi sétára a Budai vártól és a belvárostól.

A Novotel Budapest Danube ideális helyszínt biztosít kis- és közepes méretű rendezvényeknek, melyek előkészítése és szervezése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással történik. Legújabb technikával és szélessávú vezetékes és vezeték nélküli Internettel felszerelt, napfényes konferenciatermeink mindegyike a Dunára és a Parlamentre néz. Elkötelezett, szakmailag magasan képzett személyzetünk és a Meeting@Novotel koncepció biztosíték arra, hogy rendezvénye sikeres legyen.

Technikai felszereltség: audio-rendszer, mikrofonok, CD/DVD lejátszó, beépített projektor, vezetékes és WiFi Internet-csatlakozás, flip chart, VHS.

Választható szolgáltatások: videó és telefon-konferencia, tolmács - berendezés, tolmács, teljeskörû technikai asszisztencia.