Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával

Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával

2011-06-15 Forrás: Accor HotelsA négy csillagos – az új Novotel generációhoz tartozó – Novotel Budapest Danube szálloda, mely Magyarországon elsőként teljesíti maradéktalanul a Novotel megújult minőségi követelményeit, Közép-Európa egyik leggyönyörűbb épülete, a magyar Parlament látványával várja vendégeit. Szállodánk a Margit- és a Lánchíd között, közvetlenül a Duna partján, a város budai oldalán fekszik, 10 percnyi sétára a Budai vártól és a belvárostól.

A Novotel Budapest Danube ideális helyszínt biztosít kis- és közepes méretű rendezvényeknek, melyek előkészítése és szervezése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással történik. Legújabb technikával és szélessávú vezetékes és vezeték nélküli Internettel felszerelt, napfényes konferenciatermeink mindegyike a Dunára és a Parlamentre néz. Elkötelezett, szakmailag magasan képzett személyzetünk és a Meeting@Novotel koncepció biztosíték arra, hogy rendezvénye sikeres legyen.

Technikai felszereltség: audio-rendszer, mikrofonok, CD/DVD lejátszó, beépített projektor, vezetékes és WiFi Internet-csatlakozás, flip chart, VHS.

Választható szolgáltatások: videó és telefon-konferencia, tolmács - berendezés, tolmács, teljeskörû technikai asszisztencia.