Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával

Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával

2011-06-15 Forrás: Accor HotelsA négy csillagos – az új Novotel generációhoz tartozó – Novotel Budapest Danube szálloda, mely Magyarországon elsőként teljesíti maradéktalanul a Novotel megújult minőségi követelményeit, Közép-Európa egyik leggyönyörűbb épülete, a magyar Parlament látványával várja vendégeit. Szállodánk a Margit- és a Lánchíd között, közvetlenül a Duna partján, a város budai oldalán fekszik, 10 percnyi sétára a Budai vártól és a belvárostól.

A Novotel Budapest Danube ideális helyszínt biztosít kis- és közepes méretű rendezvényeknek, melyek előkészítése és szervezése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással történik. Legújabb technikával és szélessávú vezetékes és vezeték nélküli Internettel felszerelt, napfényes konferenciatermeink mindegyike a Dunára és a Parlamentre néz. Elkötelezett, szakmailag magasan képzett személyzetünk és a Meeting@Novotel koncepció biztosíték arra, hogy rendezvénye sikeres legyen.

Technikai felszereltség: audio-rendszer, mikrofonok, CD/DVD lejátszó, beépített projektor, vezetékes és WiFi Internet-csatlakozás, flip chart, VHS.

Választható szolgáltatások: videó és telefon-konferencia, tolmács - berendezés, tolmács, teljeskörû technikai asszisztencia.