Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Novotel Budapest Congress & World Trade Centre - „Több törődés, kevesebbért!”

Novotel Budapest Congress & World Trade Centre - „Több törődés, kevesebbért!”

2011-06-15 Forrás: Accor HotelsA Budapest Congress & World Trade Center Magyarország legnagyobb konferencia-létesítménye, amely közvetlenül kapcsolódik a Novotel Budapest Congress szállodához. A 19 konferencia teremmel rendelkező helyszínt kíváló technikai felszereltsége és felkészült szakemberekből álló csapata hozzásegíti, hogy elegáns helyszíne legyen szemináriumoknak, tréningeknek konferenciáknak, báloknak, fogadásoknak, gálavacsoráknak és koncerteknek akár 2000 fő részére is.

A teljesen felújított, 4 csillagos hotel és konferenciaközpont egyedülálló Budapesten, a város központjához közel, és mindössze 25 km távolságban fekszik a repülőtértől.

A szálloda 319 új Novation szobával, ezen belül négy lakosztállyal rendelkezik. Valamennyi szobában LCD TV, számzáras szobai széf és vízforraló készülék is található. A 319 en-suite szoba mindegyike biztosítja egy kisebb mobil iroda felszereltségét, valamint minden olyan alapvető feltételt, ami a kikapcsolódáshoz és a pihenéshez szükséges.

A szálloda ingyenes WIFI elérhetőséget biztosít vendégei részére.

 

„Több törődés, kevesebbért!”: Az executive szobák most több szolgáltatással csak 19 Euro+ÁFA/éj felárral foglalhatóak.

A Café Lounge étterem a nemzetközi és magyaros konyha kínálatát ötvözi.

A Novotel Café 2011 tavaszi/nyári időszakában új koncepcióval a La Plancha ajánlattal várja a vendégeket.

A Retro Bowling Pub négy automata bowlingpályával és kellemes légkörrel várja vendégeit, mely ideális helyszín lehet céges és családi rendezvények lebonyolítására.

A vendégek kikapcsolásáról az újonan felújított wellness és fitness részleg gondoskodik török fürdőval, szaunával, úszómedencével és fitness-teremmel.