Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » New York Bárzongorista verseny 3. forduló

New York Bárzongorista verseny 3. forduló

2012-02-02 Forrás: Boscolo New York Hotel A versenysorozat felénél járva egy kis előretekintést szeretnénk tenni a döntőre. Összesen 6 estén mérik össze a tudásukat a versenyzők. Az utolsó, március 31-i gálaestre heten maradnak, közülük kerül ki az, aki megnyeri a New York Café 1millió forint értékű, 5 est megtartására szóló szerződését. A döntő-gálaestre a helyfoglalás és jegyterjesztés megkezdődött. Az alábbi linken https://www.jegymester.hu/hun/Production/85662/Barzongorista-Verseny-donto-galaest lehet online módon ülőhelyeket választani és belépőket rendelni. A megváltott jegyek ára egységesen 12.700 Ft/db és egyaránt érvényesek a döntő-gálára, valamint a műsor szünetében megrendezésre kerülő állófogadásra.

A január 29-i, harmadik fordulóban az operett és a pop világába kalauzoltak el minket a zongoristák. Előbbiekből szabadon készülhettek a versenyzők, a 80-as, 90-es évek könnyűzenei 12-es listáját azonban a zsűri elnök állította össze. A mezőny tagjainak összesen két hetük volt megtanulni mindegyik dalt, hiszen az csak a helyszínen derült ki, hogy ki-mit ad elő ezek közül. Ez alkalommal az ítészek a – pianisztikus tudás mellett – a szenvedélyességet, a romantika megjelenését és a közönséggel való kommunikációt figyelték a leginkább. Nyári Károly, a zsűri elnöke külön megköszönte a közönségnek az érdeklődést és a versenyzőknek a kitartó felkészülést. Szentpéteri Csilla főként a kávéházi élmény összességét kereste, kívánta újra és újra átélni. A művésznő szerint az operettek némelyike kifejezetten élvezetes volt néhány versenyző előadásában. Rakonczai Viktor úgy találta, hogy a versenyzők nem foglalkoztak eléggé a könnyűzenével, pedig egy bárban bármikor előfordulhat, hogy valaki a 80-as, 90-es évekből akar hallani egy dalt. Ennek ellenére nagyon értékelte a programpárosítást.

Ez a forduló azonban nem ért véget az este folyamán. Két versenyző, Gallyas Lakatos Róbert és Almási Antal közül csak egy juthatott tovább az internetes szavazók döntésére alapján. A szavazás szerda éjfélkor lezárult. Ennek eredményképp 218 – 40 szavazati aránnyal Gallyas Lakatos Róbert játékát hallgathatják tovább a következő, február 12-i fordulóban.

Amennyiben kíváncsiak ki jutott tovább, keressék fel a www.barzongorista.hu honlapot. Ezen az oldalon megnézhetik az eddigi produkciókat, új információkat tudhatnak meg a versenyről és a versenyzőkről, valamint itt foglalhatnak asztalt is. További képeket találnak a versenyzőkről, az esemény Facebook-os oldalán is: http://www.facebook.com/barzongorista.