Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál

Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál

2014-10-10 Forrás: http://port.hu/pls/fe/festival.festival_page?i_festival_id=15559

 
 A vasútmodellezés szerelmesei számára gazdag programot kínál a közkedvelt Vasúttörténeti Park október második hétvégéjén a már hagyományosnak mondható Nemzetközi Modellvasút Fesztivállal, amely Magyarország - és Közép-Kelet Európa - legnagyobb vasútmodell kiállítása.

     

 
A kiállítás nemzetközi résztvevői között köszönthetünk német, osztrák, cseh, szlovák, lengyel, román és bolgár vendégeket és a már ismert hazai munkák mellett lesznek új, még eddig be nem mutatott terepasztalok, modellek is.
 
A színvonalas, nemzetközi rendezvényen a magyarországi klubok és magánszemélyek az ország minden tájáról képviseltetik magukat. Az 5000 nm-es kiállító területen a látogatók az év legnagyobb modellvasút kiállítását tekinthetik meg. A terepasztalok sokfélesége is példázza a vasútmodellezés széleskörű lehetőségeit, melyből bárki ötletet meríthet és akár otthon is elkészítheti a saját asztalát.
 
A vasútmodellezés kezdeti lépéseihez nyújtanak segítséget a helyben modelleket és kiegészítőket kínáló üzletek a vasútmúzeum Orient csarnokában. Aki friss levegőn egy kis szórakozásra vágyik, kipróbálhatja a hajtányozást, utazhat gőzmozdonyon, Csajka sínautón, tehet egy kört a fordítókorongon, vagy felülhet a népszerű kerti vasútra.
A családok kedvelt szórakozóhelye ezen a hétvégén 10-től este 18-ig várja látogatóit, akik a 30-as és a 30A jelű autóbuszokkal is eljuthatnak a vasúti élményparkba.
 
Belépőjegy árak:
 
Felnőtt: 2 000 Ft/Fő
Gyermek, Nyugdíjas, Vasutas, Diák: 1 000 Ft/Fő
(Érvényes nyugdíjas-, vasutas- és diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe!)
Családi (min. 1 felnőtt + 2 négy év feletti gyermek esetén): 1 000 Ft/Fő
Gyermekcsoport (min. 10 fő esetén, 14 éves korig): 500 Ft/Fő
Négy éves kor alatti gyermekeknek és mozgáskorlátozottaknak a belépés díjtalan!
 
Helyszín: Budapest, 14. kerület, Tatai út 95., Vasúttörténeti Park

PROGRAMOK>>>