Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Német Gourmet Napok a Kempinskiben

Német Gourmet Napok a Kempinskiben

2011-11-28 Forrás: www.turizmus.com
 November 25-én nyitották meg a német konyha különlegességeit felvonultató gasztronómiai napokat a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Az immár hagyományosnak számító német gasztronómiai napokat Somlyai Zoltán, a Kempinski Hotel igazgatóhelyettese, valamint Gabrial A. Brennauer a Német - Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke nyitotta meg (képünkön). December 4-ig tart a gasztronómiai kalandozás, amelynek során az érdeklődők megkóstolhatják többek között a madársalátát pirított gombával és levegőn szárított Fekete-erdei sonkával, a sütőtökpürén tálalt kacsamellet gombával, mangolddal és libamáj „ganache”-sal, valamint a vaddisznógerincet paszternákkal, gombával, vörös áfonyával és rösti burgonyával.