Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Német Gourmet Napok a Kempinskiben

Német Gourmet Napok a Kempinskiben

2011-11-28 Forrás: www.turizmus.com
 November 25-én nyitották meg a német konyha különlegességeit felvonultató gasztronómiai napokat a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Az immár hagyományosnak számító német gasztronómiai napokat Somlyai Zoltán, a Kempinski Hotel igazgatóhelyettese, valamint Gabrial A. Brennauer a Német - Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke nyitotta meg (képünkön). December 4-ig tart a gasztronómiai kalandozás, amelynek során az érdeklődők megkóstolhatják többek között a madársalátát pirított gombával és levegőn szárított Fekete-erdei sonkával, a sütőtökpürén tálalt kacsamellet gombával, mangolddal és libamáj „ganache”-sal, valamint a vaddisznógerincet paszternákkal, gombával, vörös áfonyával és rösti burgonyával.