Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Német Gourmet Napok a Kempinskiben

Német Gourmet Napok a Kempinskiben

2011-11-28 Forrás: www.turizmus.com
 November 25-én nyitották meg a német konyha különlegességeit felvonultató gasztronómiai napokat a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Az immár hagyományosnak számító német gasztronómiai napokat Somlyai Zoltán, a Kempinski Hotel igazgatóhelyettese, valamint Gabrial A. Brennauer a Német - Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke nyitotta meg (képünkön). December 4-ig tart a gasztronómiai kalandozás, amelynek során az érdeklődők megkóstolhatják többek között a madársalátát pirított gombával és levegőn szárított Fekete-erdei sonkával, a sütőtökpürén tálalt kacsamellet gombával, mangolddal és libamáj „ganache”-sal, valamint a vaddisznógerincet paszternákkal, gombával, vörös áfonyával és rösti burgonyával.