Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Német Gourmet Napok a Kempinskiben

Német Gourmet Napok a Kempinskiben

2011-11-28 Forrás: www.turizmus.com
 November 25-én nyitották meg a német konyha különlegességeit felvonultató gasztronómiai napokat a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Az immár hagyományosnak számító német gasztronómiai napokat Somlyai Zoltán, a Kempinski Hotel igazgatóhelyettese, valamint Gabrial A. Brennauer a Német - Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke nyitotta meg (képünkön). December 4-ig tart a gasztronómiai kalandozás, amelynek során az érdeklődők megkóstolhatják többek között a madársalátát pirított gombával és levegőn szárított Fekete-erdei sonkával, a sütőtökpürén tálalt kacsamellet gombával, mangolddal és libamáj „ganache”-sal, valamint a vaddisznógerincet paszternákkal, gombával, vörös áfonyával és rösti burgonyával.