Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA

Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA

2012-07-18 Forrás: www.turizmus.com A tavaly év végén megnyílt hegyvidéki életmód hotel szolgáltatási körének folyamatos bővülésével kiérdemelte, hogy a Hotelstars Union minősítő testület vizsgálatán az eddigi 4 csillagos besorolás helyett mostantól a 4 csillag superior kategóriában szerepeljen.

Tapodi Attila szállodaigazgató hangsúlyozta, hogy munkájának egyik legfontosabb célja a töretlen minőségi fejlődés, a folyamatos megújulás biztosítása. A superior minősítésű szálloda egyik legnépszerűbb szolgáltatása az a különleges „párna menü”, amely lehetőséget biztosít a vendégek számára, hogy kiválaszthassák kényelmes alvásukat legjobban elősegítő párnát. A szálloda különlegessége az 1.200 m2-es kétszintes Amethyst Spa, amely a szaunavilág, élménymedencék és élményzuhanyok mellett natúr és privát wellness részleggel is kényeztet. A szállodai szépség kezelések minden esetben olyan minősített, hazai- és bio kozmetikumokkal történnek, amelyeket kifejezetten a spa számára fejlesztettek. A szálloda 114 szobája szintenként más és más színvilággal „válaszol” a környező tájra, a 220 férőhelyes étterme és 7 rendezvényterme pedig egyedülálló panoráma kilátást biztosít a Mátrára.

További információ: www.hotelmatra.hu