Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA

Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA

2012-07-18 Forrás: www.turizmus.com A tavaly év végén megnyílt hegyvidéki életmód hotel szolgáltatási körének folyamatos bővülésével kiérdemelte, hogy a Hotelstars Union minősítő testület vizsgálatán az eddigi 4 csillagos besorolás helyett mostantól a 4 csillag superior kategóriában szerepeljen.

Tapodi Attila szállodaigazgató hangsúlyozta, hogy munkájának egyik legfontosabb célja a töretlen minőségi fejlődés, a folyamatos megújulás biztosítása. A superior minősítésű szálloda egyik legnépszerűbb szolgáltatása az a különleges „párna menü”, amely lehetőséget biztosít a vendégek számára, hogy kiválaszthassák kényelmes alvásukat legjobban elősegítő párnát. A szálloda különlegessége az 1.200 m2-es kétszintes Amethyst Spa, amely a szaunavilág, élménymedencék és élményzuhanyok mellett natúr és privát wellness részleggel is kényeztet. A szállodai szépség kezelések minden esetben olyan minősített, hazai- és bio kozmetikumokkal történnek, amelyeket kifejezetten a spa számára fejlesztettek. A szálloda 114 szobája szintenként más és más színvilággal „válaszol” a környező tájra, a 220 férőhelyes étterme és 7 rendezvényterme pedig egyedülálló panoráma kilátást biztosít a Mátrára.

További információ: www.hotelmatra.hu