Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA

Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA

2012-07-18 Forrás: www.turizmus.com A tavaly év végén megnyílt hegyvidéki életmód hotel szolgáltatási körének folyamatos bővülésével kiérdemelte, hogy a Hotelstars Union minősítő testület vizsgálatán az eddigi 4 csillagos besorolás helyett mostantól a 4 csillag superior kategóriában szerepeljen.

Tapodi Attila szállodaigazgató hangsúlyozta, hogy munkájának egyik legfontosabb célja a töretlen minőségi fejlődés, a folyamatos megújulás biztosítása. A superior minősítésű szálloda egyik legnépszerűbb szolgáltatása az a különleges „párna menü”, amely lehetőséget biztosít a vendégek számára, hogy kiválaszthassák kényelmes alvásukat legjobban elősegítő párnát. A szálloda különlegessége az 1.200 m2-es kétszintes Amethyst Spa, amely a szaunavilág, élménymedencék és élményzuhanyok mellett natúr és privát wellness részleggel is kényeztet. A szállodai szépség kezelések minden esetben olyan minősített, hazai- és bio kozmetikumokkal történnek, amelyeket kifejezetten a spa számára fejlesztettek. A szálloda 114 szobája szintenként más és más színvilággal „válaszol” a környező tájra, a 220 férőhelyes étterme és 7 rendezvényterme pedig egyedülálló panoráma kilátást biztosít a Mátrára.

További információ: www.hotelmatra.hu