Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » NIGHT RUN BUDAPEST

NIGHT RUN BUDAPEST

2014-07-03 Forrás: http://futas.maratonman.hu/night-run-budapest/rendezvenyinfo/

 
A NIGHT RUN BUDAPEST a nyár egyik legizgalmasabb futóeseményének ígérkezik! Langyos nyáresti szellő, Európa egyik legszebb városának fényei, a Duna illata, az egyforma rajtpólóban indulók sokasága, a DJ által diktált tempo lüktetése, a rajt eufóriája, futás a rakparton, majd keresztül a váron, végül a célba érés öröme. Ugye, hogy Te sem hagyod ki!
 

    
 

Helyszín és időpont:

2014. Július 5. szombat, Budapest

Rajt: 21:00


Versenyközpont:

Budapest, Batthyány Lajos tér


Pálya:

A rajtot követően  az alsó rakpartot elhagyva egy egyedi útvonalon futunk fel a Budai Várba, majd a hegy másik oldalán jövünk vissza a rakpartra. A fordító után végigfutunk az éjszakai Budapesten és egészen az Árpád hídon túl fordulunk újra. A cél a Batthyány téren lesz.

A Veled érkező és Téged biztató szurkolóknak, családtagoknak nem kell autóba ülve követni, keresgélni, hiszen a versenyközpontnál többször is találkozhatnak veled.

Bármely távon állsz rajthoz, a Budai Várat mindenképp érinti az útvonal és a gépjármű forgalomtól teljesen elzárt biztonságos pályán futhatsz.


Távok:

Félmaraton, 6,5 km, 12 km.Díjazás:

Minden szintidőn belül befutó versenyző érmet,  a félmaraton indulói egyedi Saucony technikai futó pólót kapnak.Programok:

Közös bemelegítés Simon Szimonettával (2013. IFBB Fitness & Bikini Fitness World Cup I., 2013. IFBB Bikini Fitness Magyar Bajnokság Abszolút győztes, 2013. IFBB Superbody Bikini Fitness I.) a Men’s Health jóvoltából

Music FM Dj-k a keverőpultnálNevezés:


2014. június 27-ig online tudsz nevezni.

2014. július 1 hétfőtől július 4. péntekig 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban nevezhetsz személyesen. Nyitva: 10-től 18 óráig. Tel : 06 1 239 05 31

Helyszíni nevezés: a verseny előtt, július 5.-én szombaton reggel 12:00-től 20:30-ig a versenyközpontban a Batthyány téren.Nevezési díjak

Rajtszámfelvétel félmaratonistáknak:

Ne kelljen sietned és a verseny előtti perceket inkább bemelegítésre, ráhangolódásra fordítsd!

A rajtszámod, chiped és  átvételére már a verseny előtti napon is van lehetőséged Budapesten a 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban, július 4-én, pénteken 10:00 és 20:00 között. 
Nyitva: 10-től 20 óráig. Tel : 06 1 239 05 31

A verseny előtt szombaton 12:00-től 20:30-ig Batthyány téri a versenyközpontban.

A Rajtzónába kizárólag rajtszámmal  rendelkező futókat engedünk be!

Rajtszámfelvétel 12km és 6,5km résztvevőknek:


Ne kelljen sietned és a verseny előtti perceket inkább bemelegítésre, ráhangolódásra fordítsd!

A rajtszámod, chiped és  átvételére már a verseny előtti napon is van lehetőséged Budapesten a 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban, július 3-án, csütörtökön és július 4-én, pénteken 10:00 és 20:00 között. 

Nyitva: 10-től 20 óráig. Tel : 06 1 239 05 31

A verseny előtt szombaton 12:00-től 20:30-ig Batthyány téri a versenyközpontban.

A Rajtzónába kizárólag rajtszámmal  rendelkező futókat engedünk be!

 
Zónák, parkolás, közlekedés:


A szurkolói zóna a versenyközpontban és a Budai rakpart felett kerül kiépítésre. A helyszínen Toldi Tamás és Debreceni Attila  műsorvezető kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat.

A versenyközpontban lesz még megtalálható: célterület, információs pult, büfé, mellékhelyiségek, csomag megőrző. A csomag megőrzőben a csomagokban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Parkolás: a Batthyány tér környékén csak korlátozott számban találhatók parkolók ezért javasoljuk, hogy tömegközlekedéssel közelítsd meg a helyszínt.


Fotó:

A pálya több pontján és a befutóról is fotó készül, amit megtekinthetsz  és kedvezményesen megvásárolhatók a futofoto.hu oldalon.


PROGRAMOK>>>