Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Művészet és Mámor - II. Szentendrei Bor és Gasztrofesztivál

Művészet és Mámor - II. Szentendrei Bor és Gasztrofesztivál

2014-08-28 Forrás: http://szentendre.utisugo.hu/programok/i.-szentendrei-muveszet-es-mamor-bor-es-gasztrofesztival-683006.html Szentendre egyik legizgalmasabb gasztronómiai és kulturális eseménye, augusztus utolsó hétvégéjén.

     

BORKORZÓ – minden, amit a borról tudni kell…

A Borkozón három napon keresztül neves pincészetek fogják nemes nedűiket kóstoltatni.


GASZTRO-KORZÓ – minden, amit a gasztronómiáról tudni kell…

A három napos borfesztivál hoz a Duna-korzón éttermei is csatlakoztak erre az alkalomra kialakított kínálatukkal.


GASZTRO-PIAC A LÁZÁR CÁR TÉREN

Az éttermek mellett a Lázár cár téren a Szentendre éjjel-nappal nyitva fesztivál mindhárom napja alatt gasztro-piac is lesz, melyek kiállítói között megtalálhatjuk majd azokat a Dumsta -korzóról már jól ismert helyi- és környékbeli termelőket, mint Mészáros Gábor és Haller István (kézműves csemege és csípős kolbász), Iván Gábor (kecske-és tehénsajtok, valamint pástétomok, krémek, füstölt áruk), Detky András (szavaskolbász) Nárcisz Sajtok Manufaktúra, vagy Menyhárt Mária (mézkülönlegességek), de ott lesz a szentendrei Ízmanufaktura bolt vagy a csokoládéiról híres Lady Levender is, vagy az eperborairól ismert Eperbor Manufaktúra is.


PROGRAMOK>>>