Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Művészet és Mámor - II. Szentendrei Bor és Gasztrofesztivál

Művészet és Mámor - II. Szentendrei Bor és Gasztrofesztivál

2014-08-28 Forrás: http://szentendre.utisugo.hu/programok/i.-szentendrei-muveszet-es-mamor-bor-es-gasztrofesztival-683006.html Szentendre egyik legizgalmasabb gasztronómiai és kulturális eseménye, augusztus utolsó hétvégéjén.

     

BORKORZÓ – minden, amit a borról tudni kell…

A Borkozón három napon keresztül neves pincészetek fogják nemes nedűiket kóstoltatni.


GASZTRO-KORZÓ – minden, amit a gasztronómiáról tudni kell…

A három napos borfesztivál hoz a Duna-korzón éttermei is csatlakoztak erre az alkalomra kialakított kínálatukkal.


GASZTRO-PIAC A LÁZÁR CÁR TÉREN

Az éttermek mellett a Lázár cár téren a Szentendre éjjel-nappal nyitva fesztivál mindhárom napja alatt gasztro-piac is lesz, melyek kiállítói között megtalálhatjuk majd azokat a Dumsta -korzóról már jól ismert helyi- és környékbeli termelőket, mint Mészáros Gábor és Haller István (kézműves csemege és csípős kolbász), Iván Gábor (kecske-és tehénsajtok, valamint pástétomok, krémek, füstölt áruk), Detky András (szavaskolbász) Nárcisz Sajtok Manufaktúra, vagy Menyhárt Mária (mézkülönlegességek), de ott lesz a szentendrei Ízmanufaktura bolt vagy a csokoládéiról híres Lady Levender is, vagy az eperborairól ismert Eperbor Manufaktúra is.


PROGRAMOK>>>