Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Művészetek Völgye 2014.

Művészetek Völgye 2014.

2014-07-25 Forrás: http://www.programturizmus.hu/tdestination-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.html


Művészetek Völgye FesztiválKapolcs, 2014. július 25 – augusztus 3.Több helyszínA Veszprém közelében megtalálható Kapolcs mind a mai napig kiindulópontja és fő támasza a Művészetek Völgye fesztivál programnak. Az idei fesztiválon is számos izgalmas, legfőképpen hagyományőrzéssel kapcsolatos programok találhatóak meg a kínálatban. 

    

A rendezvény ötlete annak idején Márta István fejéből pattant ki és a mai napig látogatott fesztivál programmá nőtte ki magát. A rendezvény célja mindig is az volt, hogy az idelátogató vendégek saját maguk vehessenek részt a művészetek világában. Sok új dolgot kipróbálhassanak, akár gyermekeikkel is.

A teljes rendezvény igen családias hangulatban telik, hiszen ahogy sétálunk a különböző falvakban mindenhol izgalmas programokban botlunk. Hol egy kézműves hol egy néptáncos, vagy egy koncert állja - jó értelemben véve – utunkat. A játékos és szórakoztató, komoly és könnyű zenei, foglalkoztató, hagyományápoló programok mind elérhetőek a nagyközönség számára a Művészetek Völgye Fesztiválon Kapolcsban. A különböző alkotóműhelyek évről-évre látványos és izgalmas programot kínálnak a fesztiválra látogatóknak. A Balaton viszonylagos közelsége még talán azt is eredményezheti, hogy sokan a nyaralásuk előtt vagy után ide is ellátogatnak!

PROGRAMOK>>>