Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Művészetek Völgye 2014.

Művészetek Völgye 2014.

2014-07-25 Forrás: http://www.programturizmus.hu/tdestination-muveszetek-volgye-fesztival-kapolcson.html


Művészetek Völgye FesztiválKapolcs, 2014. július 25 – augusztus 3.Több helyszínA Veszprém közelében megtalálható Kapolcs mind a mai napig kiindulópontja és fő támasza a Művészetek Völgye fesztivál programnak. Az idei fesztiválon is számos izgalmas, legfőképpen hagyományőrzéssel kapcsolatos programok találhatóak meg a kínálatban. 

    

A rendezvény ötlete annak idején Márta István fejéből pattant ki és a mai napig látogatott fesztivál programmá nőtte ki magát. A rendezvény célja mindig is az volt, hogy az idelátogató vendégek saját maguk vehessenek részt a művészetek világában. Sok új dolgot kipróbálhassanak, akár gyermekeikkel is.

A teljes rendezvény igen családias hangulatban telik, hiszen ahogy sétálunk a különböző falvakban mindenhol izgalmas programokban botlunk. Hol egy kézműves hol egy néptáncos, vagy egy koncert állja - jó értelemben véve – utunkat. A játékos és szórakoztató, komoly és könnyű zenei, foglalkoztató, hagyományápoló programok mind elérhetőek a nagyközönség számára a Művészetek Völgye Fesztiválon Kapolcsban. A különböző alkotóműhelyek évről-évre látványos és izgalmas programot kínálnak a fesztiválra látogatóknak. A Balaton viszonylagos közelsége még talán azt is eredményezheti, hogy sokan a nyaralásuk előtt vagy után ide is ellátogatnak!

PROGRAMOK>>>