Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Multifunkciós főzőiskola Budán

Multifunkciós főzőiskola Budán

2011-09-21 Forrás: www.turizmus.com
 Jövő héten nyitja meg kapuit Budapest új, exkluzív gasztronómiai helyszíne, a Mezzo Kuzin. A Városmajor u. 48. szám alatt, a Mezzo Étterem "kistestvéreként" nyíló főzőiskola nem csupán a tanulni vágyó igényes vendégeket várja, hanem kiváló helyszíne lehet kisebb rendezvényeknek, családi eseményeknek vagy üzleti tárgyalásoknak.

A 14 fő befogadóképességű Mezzo Kuzin lakásétterem, főzőiskola, bemutató konyha és rendezvényhelyszín egyben. Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal készült, legmodernebb konyhatechnológiával felszerelt stúdió alkalmas akár családi ebédek, baráti társaságok vagy céges főzőtanfolyamok lebonyolítása. 

Mint Haris György tulajdonos elmondta, terveik szerint kedden, szerdán és csütörtökön különböző tematikájú kulináris tanfolyamok indulnak, köztük például külföldieknek (turistáknak és expateknek) szóló kurzusok a magyar konyháról, több nyelven. A többi napokon a megrendelők igényeihez igazodva alakítják ki a programkínálatot, legyen szó bizalmas megbeszélésről, borkóstolóról vagy születésnap ünnepléséről, szakértő konyhai segítséggel. 

További információk: www.mezzokuzin.hu