Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Multifunkciós főzőiskola Budán

Multifunkciós főzőiskola Budán

2011-09-21 Forrás: www.turizmus.com
 Jövő héten nyitja meg kapuit Budapest új, exkluzív gasztronómiai helyszíne, a Mezzo Kuzin. A Városmajor u. 48. szám alatt, a Mezzo Étterem "kistestvéreként" nyíló főzőiskola nem csupán a tanulni vágyó igényes vendégeket várja, hanem kiváló helyszíne lehet kisebb rendezvényeknek, családi eseményeknek vagy üzleti tárgyalásoknak.

A 14 fő befogadóképességű Mezzo Kuzin lakásétterem, főzőiskola, bemutató konyha és rendezvényhelyszín egyben. Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal készült, legmodernebb konyhatechnológiával felszerelt stúdió alkalmas akár családi ebédek, baráti társaságok vagy céges főzőtanfolyamok lebonyolítása. 

Mint Haris György tulajdonos elmondta, terveik szerint kedden, szerdán és csütörtökön különböző tematikájú kulináris tanfolyamok indulnak, köztük például külföldieknek (turistáknak és expateknek) szóló kurzusok a magyar konyháról, több nyelven. A többi napokon a megrendelők igényeihez igazodva alakítják ki a programkínálatot, legyen szó bizalmas megbeszélésről, borkóstolóról vagy születésnap ünnepléséről, szakértő konyhai segítséggel. 

További információk: www.mezzokuzin.hu