Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Multifunkciós főzőiskola Budán

Multifunkciós főzőiskola Budán

2011-09-21 Forrás: www.turizmus.com
 Jövő héten nyitja meg kapuit Budapest új, exkluzív gasztronómiai helyszíne, a Mezzo Kuzin. A Városmajor u. 48. szám alatt, a Mezzo Étterem "kistestvéreként" nyíló főzőiskola nem csupán a tanulni vágyó igényes vendégeket várja, hanem kiváló helyszíne lehet kisebb rendezvényeknek, családi eseményeknek vagy üzleti tárgyalásoknak.

A 14 fő befogadóképességű Mezzo Kuzin lakásétterem, főzőiskola, bemutató konyha és rendezvényhelyszín egyben. Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal készült, legmodernebb konyhatechnológiával felszerelt stúdió alkalmas akár családi ebédek, baráti társaságok vagy céges főzőtanfolyamok lebonyolítása. 

Mint Haris György tulajdonos elmondta, terveik szerint kedden, szerdán és csütörtökön különböző tematikájú kulináris tanfolyamok indulnak, köztük például külföldieknek (turistáknak és expateknek) szóló kurzusok a magyar konyháról, több nyelven. A többi napokon a megrendelők igényeihez igazodva alakítják ki a programkínálatot, legyen szó bizalmas megbeszélésről, borkóstolóról vagy születésnap ünnepléséről, szakértő konyhai segítséggel. 

További információk: www.mezzokuzin.hu