Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek »  Motorcsónakázás a Dunán!

Motorcsónakázás a Dunán!

2017-08-02 Forrás: Helyszíntár

 

Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés.

Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben egy hófehér luxus motorcsónakban?

 

Ha nem, akkor itt a lehetőség.


A belvárosból (Prestige Yacht Club vagy a Jászai Mari téri kikötő - Carl Lutz rakpart) indulva elhajózunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak.

 

Egyedi, különleges élmények családi, baráti eseményekre, céges rendezvényekre egyaránt.
A céges csapatépítő rendezvény sikerét a jól kiválasztott helyszínen kívül a jól kiválasztott extra programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a kollégák, barátok sohasem felejtenek el. A motorcsónakázás kaland, izgalom, romantika, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre.

Az élményt adhatja Szeretteinek születésnapra, évfordulóra, esküvőre, legény, vagy leánybúcsúra egyaránt. Száguldás a hullámok hátán!

A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok, játékok kipróbálására is. Ez extrém élmények szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak, water tube-ozhatnak.


A különleges kalandot a víz közvetlen közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné.