Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek »  Motorcsónakázás a Dunán!

Motorcsónakázás a Dunán!

2017-08-02 Forrás: Helyszíntár

 

Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés.

Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben egy hófehér luxus motorcsónakban?

 

Ha nem, akkor itt a lehetőség.


Római partról indulva elhajózunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak.

 

Egyedi, különleges élmények családi, baráti eseményekre, céges rendezvényekre egyaránt.
A céges csapatépítő rendezvény sikerét a jól kiválasztott helyszínen kívül a jól kiválasztott extra programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a kollégák, barátok sohasem felejtenek el. A motorcsónakázás kaland, izgalom, romantika, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre.

Az élményt adhatja Szeretteinek születésnapra, évfordulóra, esküvőre, legény, vagy leánybúcsúra egyaránt. Száguldás a hullámok hátán!

A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok, játékok kipróbálására is. Ez extrém élmények szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak, water tube-ozhatnak.


A különleges kalandot a víz közvetlen közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné.