Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Mercure Budapest Duna***

Mercure Budapest Duna***

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA Mercure Budapest Duna*** szálloda a Duna parton található, Budapest központjában, a Petőfi-híd pesti hídfőjénél, az üzleti- és történelmi negyed, valamint a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája közelében, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. 130 szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyből 53 Standard, 76 szoba dunai kilátással és 1 speciális szoba mozgáskorlátozottak részére. A szobák mindegyikében található légkondicionáló, TV, műholdas- és fizetős mozicsatorna, rádió, telefon, internet, szobai széf, hajszárító.  

Rendezvénytermeink kiváló helyszínt biztosítanak szemináriumok, tréningek megszervezésére, teljes körű kiszolgálással állunk partnereink rendelkezésére.