Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Mercure Budapest Duna***

Mercure Budapest Duna***

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA Mercure Budapest Duna*** szálloda a Duna parton található, Budapest központjában, a Petőfi-híd pesti hídfőjénél, az üzleti- és történelmi negyed, valamint a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája közelében, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. 130 szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyből 53 Standard, 76 szoba dunai kilátással és 1 speciális szoba mozgáskorlátozottak részére. A szobák mindegyikében található légkondicionáló, TV, műholdas- és fizetős mozicsatorna, rádió, telefon, internet, szobai széf, hajszárító.  

Rendezvénytermeink kiváló helyszínt biztosítanak szemináriumok, tréningek megszervezésére, teljes körű kiszolgálással állunk partnereink rendelkezésére.