Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Mercure Budapest Duna***

Mercure Budapest Duna***

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA Mercure Budapest Duna*** szálloda a Duna parton található, Budapest központjában, a Petőfi-híd pesti hídfőjénél, az üzleti- és történelmi negyed, valamint a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája közelében, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. 130 szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyből 53 Standard, 76 szoba dunai kilátással és 1 speciális szoba mozgáskorlátozottak részére. A szobák mindegyikében található légkondicionáló, TV, műholdas- és fizetős mozicsatorna, rádió, telefon, internet, szobai széf, hajszárító.  

Rendezvénytermeink kiváló helyszínt biztosítanak szemináriumok, tréningek megszervezésére, teljes körű kiszolgálással állunk partnereink rendelkezésére.