Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Mercure Budapest Duna***

Mercure Budapest Duna***

2011-06-27 Forrás: Accor HotelsA Mercure Budapest Duna*** szálloda a Duna parton található, Budapest központjában, a Petőfi-híd pesti hídfőjénél, az üzleti- és történelmi negyed, valamint a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája közelében, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. 130 szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyből 53 Standard, 76 szoba dunai kilátással és 1 speciális szoba mozgáskorlátozottak részére. A szobák mindegyikében található légkondicionáló, TV, műholdas- és fizetős mozicsatorna, rádió, telefon, internet, szobai széf, hajszárító.  

Rendezvénytermeink kiváló helyszínt biztosítanak szemináriumok, tréningek megszervezésére, teljes körű kiszolgálással állunk partnereink rendelkezésére.