Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Mercure Budapest Buda Hotel **** - a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában

Mercure Budapest Buda Hotel **** - a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában

2011-06-15 Forrás: Accor HotelsA 4-csillagos szálloda Budapest szívében, a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben egy szép park mellett helyezkedik el. A hotel tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A város sétáló és bevásárlónegyede 4 metrómegállónyira, pár perc alatt elérhetõ.Ideális választás minden üzleti és szabadidős vendégnek.


 

7 légkondicionált, szekcionálható különterem, 10–300 fõs befogadóképességgel, a legkorszerûbb audiovizuális berendezésekkel  és kiegészítő technikai felszereléssel.

Étkezési lehetõség: 3–4 fogásos ebéd vagy vacsora, 30 fõ felett  büféasztal hideg-meleg ételekkel. Tematizált kávészünetek,  pogácsa, üdítõ, kávé, szendvics megrendelhető.

A három félemeleti rendezvényterem gyönyörû kilátással rendelkezik a Budai Várnegyedre. Minden különterem kíválóan  alkalmas fogadásokra és koktél partikra is.

Kérésre bármilyen technikai berendezés megrendelése lehetséges.