Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Mercure Budapest Buda Hotel **** - a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában

Mercure Budapest Buda Hotel **** - a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában

2011-06-15 Forrás: Accor HotelsA 4-csillagos szálloda Budapest szívében, a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben egy szép park mellett helyezkedik el. A hotel tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A város sétáló és bevásárlónegyede 4 metrómegállónyira, pár perc alatt elérhetõ.Ideális választás minden üzleti és szabadidős vendégnek.


 

7 légkondicionált, szekcionálható különterem, 10–300 fõs befogadóképességgel, a legkorszerûbb audiovizuális berendezésekkel  és kiegészítő technikai felszereléssel.

Étkezési lehetõség: 3–4 fogásos ebéd vagy vacsora, 30 fõ felett  büféasztal hideg-meleg ételekkel. Tematizált kávészünetek,  pogácsa, üdítõ, kávé, szendvics megrendelhető.

A három félemeleti rendezvényterem gyönyörû kilátással rendelkezik a Budai Várnegyedre. Minden különterem kíválóan  alkalmas fogadásokra és koktél partikra is.

Kérésre bármilyen technikai berendezés megrendelése lehetséges.