Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Mercure Bodapest Korona**** - Téma-kávészünet

Mercure Bodapest Korona**** - Téma-kávészünet

2011-06-15 Forrás: Accor HotelsA Mercure Budapest Korona**** szálloda egyik legfőbb  vonzereje a kiemelkedően magas szobakapacitás mellett a megközelíthetősége, és a kiváló belvárosi elhelyezkedése. A reptértől mindössze 16 km-re található, egyedülálló helyen, Budapest új főutcájának kapujában, amely Európa egyik leghosszabb és leglátogatottabb sétáló utcái közé tartozik, mindössze 5 percnyi sétára a Duna-parttól. A város kulturális, építészeti nevezetességei, szórakozóhelyei, idegenforgalmi látványosságai rövid sétával elérhetők. A Kálvin tér megújult, szépen rendezett környezete pedig szép látképet nyújt a szobákból.


 

421 kiválóan hangszigetelt, légkondicionált, fürdőszobás szobánk két épületben helyezkedik el. A szobák mindegyike LCD TV-vel, műholdas nemzetközi TV-csatornával, multimédia csomaggal, telefonnal, minibárral, széffel, biztonsági ajtózárral, modemcsatlakozási lehetőséggel felszerelt. Szobaszervizünk a nap 24 órájában elérhető vendégeink részére. WiFi és ADSL Internet elérhetőséget ingyenesen biztosítunk vendégeink számára a szálloda egész területén. 

8 légkondicionált, természetes megvilágítású konferencia termünk a mobil falaknak köszönhetően számtalan lehetőséget kínál 10-120 fős rendezvények lebonyolítására. 

Minden különterem korszerű technológiával és vezeték nélküli internet hozzáféréssel rendelkezik. 2 éttermünk, és méltán híres konyhánk a nemzetközi és a hazai konyha remekeivel kényezteti vendégeit. Tapasztalt értékesítési csapatunk segít megtervezni rendezvényét. Rugalmasságuk, szakmai tudásuk és kreativitásuk garancia rendezvényeink sikerére.  

Hogy a sikerhez most még inkább hozzájárulhassunk, nyári akciónk keretében minden legalább 20 fős rendezvény foglalása esetén, amennyiben legalább 2  süteményes kávészünetet rendelnek meg, az egyiket az Önök választása szerinti téma-kávészünetre cseréljük felár nélkül.

Ajánlatunk a foglaltság függvényében, a megjelenéstől érvényes, minden  szeptember 1-ig megrendezésre kerülő,  újonnan foglalt rendezvényre. További információkért és  kedvenc téma-kávészünete kiválasztásáért hívja  Molnár Anna, vagy Schiszler Dóra kolléganőnket a 486 89 01-es  vagy a 486 88 92-es telefonszámon, vagy keresse meg Őket  e-mailben a h1765-sb1@accor.com  vagy a h1765-sb4@accor.com címen.