Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Megszületik az első Nobu Hotel

Megszületik az első Nobu Hotel

2011-03-14 Forrás: http://blog.kulfoldiszallodak.hu/ A Las Vegas-i Ceasars Palace és a Nobu Hospitality szándéknyilatkozatot írt alá, hogy létrehozzák a világ első Nobu Hoteljét. A tervezett fejlesztés a Ceasars Palace világszerte elismert szálláshely szolgáltatását és a Nobu innovatív konyháját kívánja magas színvonalon ötvözni.  A terv az, hogy a Ceasars Palace Centurion Tornya több millió dolláros, teljeskörű rekonstrukción megy keresztül, aminek végeredményeképp megszületik a Nobu Hotel. A Robert De Niro, Meir Teper és Nobu Matsuhisa által tulajdonolt Nobu-lánc tudatos expanziós törekvésének egyik fontos eleme a hotel megnyitása. A 180 szobás szálloda 16 lakosztállyal rendelkezik majd, ebből pár penthouse suite, amelyek a Nobu kifinomult és letisztult japán eleganciájának összes jegyét magukon fogják viselni. A hotelbe érkező vendégek a privát check-in után áldozhatnak a magas-kulinária oltárán és erre minden remény szerint helyük is lesz, ugyanis a tervek szerint itt alakítják ki a világ legnagyobb Nobu Étterem és Lounge helyszínét.