Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Megszületik az első Nobu Hotel

Megszületik az első Nobu Hotel

2011-03-14 Forrás: http://blog.kulfoldiszallodak.hu/ A Las Vegas-i Ceasars Palace és a Nobu Hospitality szándéknyilatkozatot írt alá, hogy létrehozzák a világ első Nobu Hoteljét. A tervezett fejlesztés a Ceasars Palace világszerte elismert szálláshely szolgáltatását és a Nobu innovatív konyháját kívánja magas színvonalon ötvözni.  A terv az, hogy a Ceasars Palace Centurion Tornya több millió dolláros, teljeskörű rekonstrukción megy keresztül, aminek végeredményeképp megszületik a Nobu Hotel. A Robert De Niro, Meir Teper és Nobu Matsuhisa által tulajdonolt Nobu-lánc tudatos expanziós törekvésének egyik fontos eleme a hotel megnyitása. A 180 szobás szálloda 16 lakosztállyal rendelkezik majd, ebből pár penthouse suite, amelyek a Nobu kifinomult és letisztult japán eleganciájának összes jegyét magukon fogják viselni. A hotelbe érkező vendégek a privát check-in után áldozhatnak a magas-kulinária oltárán és erre minden remény szerint helyük is lesz, ugyanis a tervek szerint itt alakítják ki a világ legnagyobb Nobu Étterem és Lounge helyszínét.