Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Megszületik az első Nobu Hotel

Megszületik az első Nobu Hotel

2011-03-14 Forrás: http://blog.kulfoldiszallodak.hu/ A Las Vegas-i Ceasars Palace és a Nobu Hospitality szándéknyilatkozatot írt alá, hogy létrehozzák a világ első Nobu Hoteljét. A tervezett fejlesztés a Ceasars Palace világszerte elismert szálláshely szolgáltatását és a Nobu innovatív konyháját kívánja magas színvonalon ötvözni.  A terv az, hogy a Ceasars Palace Centurion Tornya több millió dolláros, teljeskörű rekonstrukción megy keresztül, aminek végeredményeképp megszületik a Nobu Hotel. A Robert De Niro, Meir Teper és Nobu Matsuhisa által tulajdonolt Nobu-lánc tudatos expanziós törekvésének egyik fontos eleme a hotel megnyitása. A 180 szobás szálloda 16 lakosztállyal rendelkezik majd, ebből pár penthouse suite, amelyek a Nobu kifinomult és letisztult japán eleganciájának összes jegyét magukon fogják viselni. A hotelbe érkező vendégek a privát check-in után áldozhatnak a magas-kulinária oltárán és erre minden remény szerint helyük is lesz, ugyanis a tervek szerint itt alakítják ki a világ legnagyobb Nobu Étterem és Lounge helyszínét.