Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Megnyitott a Nyereg a Városligetben

Megnyitott a Nyereg a Városligetben

2012-04-17 Forrás: www.turizmus.com A tavalyi szokatlanul enyhe nyárvégi-kora őszi időjárásnak köszönhetően az igazán szemfülesek már belekóstolhattak a Városliget legújabb pihenőhelyének hamisítatlan hangulatába, azonban az idei szezon számukra is bőségesen tartogat meglepetéseket.

A Nyereg megnyitásával nem titkolt cél egy olyan városligeti találkahely létrehozása, ahol kortól és pénztárcától függetlenül bárki megtalálja a számítását. 

A Városligeti-tó partján, 2 perc sétányira a Hősök terétől, a Műjégpályától és a Széchenyi Fürdőtől hétvégenként rendszeres gyerekprogramokkal várják a legfiatalabb korosztályt, és a pillanatnyi szusszanásra vágyó szüleiket. Napközben az aktív és a kevésbé aktív kikapcsolódást kedvelők hűsölhetnek néhány frissítő, esetleg pár helyben, frissen készülő finom falat mellett, este pedig az élőzenéé, az önfeledt szórakozásé a főszerep. 

A kerékpárosokat nem csupán biciklitárolóval, hanem Bringaponttal is fogadják, ahol kisebb-nagyobb javítások kérhetőek.

További információ: www.facebook.com/Nyereg