Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Megnyitott a Nyereg a Városligetben

Megnyitott a Nyereg a Városligetben

2012-04-17 Forrás: www.turizmus.com A tavalyi szokatlanul enyhe nyárvégi-kora őszi időjárásnak köszönhetően az igazán szemfülesek már belekóstolhattak a Városliget legújabb pihenőhelyének hamisítatlan hangulatába, azonban az idei szezon számukra is bőségesen tartogat meglepetéseket.

A Nyereg megnyitásával nem titkolt cél egy olyan városligeti találkahely létrehozása, ahol kortól és pénztárcától függetlenül bárki megtalálja a számítását. 

A Városligeti-tó partján, 2 perc sétányira a Hősök terétől, a Műjégpályától és a Széchenyi Fürdőtől hétvégenként rendszeres gyerekprogramokkal várják a legfiatalabb korosztályt, és a pillanatnyi szusszanásra vágyó szüleiket. Napközben az aktív és a kevésbé aktív kikapcsolódást kedvelők hűsölhetnek néhány frissítő, esetleg pár helyben, frissen készülő finom falat mellett, este pedig az élőzenéé, az önfeledt szórakozásé a főszerep. 

A kerékpárosokat nem csupán biciklitárolóval, hanem Bringaponttal is fogadják, ahol kisebb-nagyobb javítások kérhetőek.

További információ: www.facebook.com/Nyereg