Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Megnyitott a Nyereg a Városligetben

Megnyitott a Nyereg a Városligetben

2012-04-17 Forrás: www.turizmus.com A tavalyi szokatlanul enyhe nyárvégi-kora őszi időjárásnak köszönhetően az igazán szemfülesek már belekóstolhattak a Városliget legújabb pihenőhelyének hamisítatlan hangulatába, azonban az idei szezon számukra is bőségesen tartogat meglepetéseket.

A Nyereg megnyitásával nem titkolt cél egy olyan városligeti találkahely létrehozása, ahol kortól és pénztárcától függetlenül bárki megtalálja a számítását. 

A Városligeti-tó partján, 2 perc sétányira a Hősök terétől, a Műjégpályától és a Széchenyi Fürdőtől hétvégenként rendszeres gyerekprogramokkal várják a legfiatalabb korosztályt, és a pillanatnyi szusszanásra vágyó szüleiket. Napközben az aktív és a kevésbé aktív kikapcsolódást kedvelők hűsölhetnek néhány frissítő, esetleg pár helyben, frissen készülő finom falat mellett, este pedig az élőzenéé, az önfeledt szórakozásé a főszerep. 

A kerékpárosokat nem csupán biciklitárolóval, hanem Bringaponttal is fogadják, ahol kisebb-nagyobb javítások kérhetőek.

További információ: www.facebook.com/Nyereg