Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Megnyitott a Larus Étterem és Rendezvényközpont

Megnyitott a Larus Étterem és Rendezvényközpont

2011-05-11 Forrás: www.turizmus.huNem mindennapi helyszín nyílt meg a nagyközönség előtt Buda szívében, egyedi környezetben, megnyugtatóan őszinte gasztronómiai vezetéssel. Kreativitás és hagyomány találkozik kényelemmel és minőséggel, Buday Péter Chef és Kozma Kálmán igazgató irányításával.

A Larus Étterem és Rendezvényközpont Budapest XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ, Sirály utca és a Gesztenyéskert teljesen megújult közterébe ágyazva, a találkozások és a gasztronómia új központjaként várja vendégeit. A Larus Étterem étlapja a történelmi magyar konyha receptjeit jeleníti meg a XXI. század felfogásában, rég elfeledett alapanyagok felhasználásával, heti és napi ajánlatokkal, látvány hidegpulttal kiegészítve. Az étterem mellett működő piac magyar termelőinek portékái kitűnően rímelnek az étlapon megjelenő klasszikus főzelékekre, nagyanyáink gazdag leveseire vagy a magyar húsételek minőségi alapanyagaira.

Közel 200 féle kiváló hazai bor-, pálinka-, és különleges párlat kínálattal, bárpulttal, 5 méter hosszú borklíma fallal biztosított az italok különleges élvezete. 

Az étterem 105 férőhelyes egyedi kialakítású terme egy 100 fős, kényelmes fotelekkel és lounge bútorokkal berendezett, parkba nyúló terasszal egészül ki. A teraszról élvezhető látvány kivételes hangulatot ad a helynek, a teraszon teljes WIFI lefedettség áll rendelkezésre. Szerdánként élőzene teszi még hangulatosabbá a teraszt. 

A Larus Rendezvényközpontban 500 fő széksoros, ill. 360 fő körasztalos elhelyezésére nyílik lehetőség 420 négyzetméteren. A modern technikával felszerelt terem három szekcióteremmé alakítható.

A rendezvényhelyszínhez kétszintes, 100 férőhelyes mélygarázs kapcsolódik. A Larus Rendezvényközpont kapacitását a MOM Kulturális Központ 650 férőhelyes színházterme egészíti ki. 

A Larus Étterem és Rendezvényközpont üzemeltetését a Confhotel Csoport végzi. 

Info: www.larusevent.hu