Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Megnyílt az I. Budavári Sörfesztivál

Megnyílt az I. Budavári Sörfesztivál

2011-08-26 Forrás: www.turizmus.comA bor- és pálinkafesztiválok után az utóbbi időben több, tematikus sörfesztivált rendeztek Budapesten. A mostani hétvégén a Budai Vár Oroszlános Udvarában tartandó rendezvény szervezői azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy szinte az összes, Magyarországon kapható sörgyártó bemutatkozhasson. Ha ez most még nem is sikerült, máris 100 márka van jelen, a különleges hazai, kisüzemi gyártású palackoktól a nagy külföldi világmárkákig.

Az I. Budavári Sörfesztiválon két trend bontakozik ki: a natúr, szűretlen italoké és az ízesített különlegességeké. Bizonyára sokan lesznek kíváncsiak a szűretlen, erős Keserű Mézre, a Gyertyános Serfőzde banános és amerikai hatású sütőtökpürés sörére, az ugyancsak izgalmasan hangzó kölesesre, vagy a Kaltenberg Sörház vörös és szűretlen nedűire. Ínyenceknek való a Soproni Fekete Démon karamell és meggy ízzel.

Az italok mellé a szokásos ételkínálatot hozzák a vendéglátósok. A nagyérdeműt számos zenekar és szólista, valamint a Dumaszínház komédiásai szórakoztatják.

A napijegy 1690 forintba kerül, amely egy korsó sört is tartalmaz. A sörfogyasztás betétdíjas, egyedi söröskorsóban történik, a korsó visszaváltható vagy hazavihető, a fesztivál ideje alatt az úgynevezett korsópontokon bármikor tisztára cserélhető. 

A gyerekek is bejöhetnek a fesztiválra, ők egy üdítőt kapnak, hogy ne maradjanak szomjasak a nagy melegben.