Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Megnyílt a Silver Major

Megnyílt a Silver Major

2011-05-17 Forrás: www.turizmus.huMájus 15-től vendégeket fogad a Hajdúszoboszlótól 7 kilométerre, közvetlenül a 4. számú főút mellett található Silver Major. A szálláshely 30 szobával, 240 fő befogadására alkalmas csárdával, falumúzeummal, szabadtéri termál és strandmedencével rendelkezik.

A medencék- melyekhez száraz díszburkolat vezet - mintegy 150 méterre találhatóak a szállástól. A Nádtetős épületek, őshonos állatok, valamint a kiállított muzeális használati tárgyak mind a korhű tanyasi világ apró részleteibe engednek betekintést, a szálláshely ettől is válik egyedi hangulatúvá.

A helyszín ideális céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi összejövetelek, lakodalmak lebonyolítására is. 

Összesen 14 kétágyas (melyből 6 hagyományos bútorokkal berendezett) és 14 teakonyhás szobát, illetve 2 családi apartmant alakítottak ki, a négycsillagos minősítésnek megfelelő szolgáltatásokkal. A szobák klimatizáltak, a fürdőszobákban termálvíz áll rendelkezésre. A szálláshelyen wireless internetet biztosítanak a vendégeknek. 

Fakultatív programként horgászatot, sétakocsikázást, lovaglást kínálnak.

A szálláshely a Silver Hotellel közös üzemeltetésben, közös marketinggel és értékesítéssel működik.