Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Megjelent az Alexandra étteremkalauz 2011

Megjelent az Alexandra étteremkalauz 2011

2011-09-07 Forrás: www.turizmus.comImmár negyedik alkalommal jelent meg az Alexandra étteremkalauz, mely górcső alá a hazai gasztronómia kínálatát. Az első három kiadás hagyományait folytatva a kiadó továbbra is legfontosabb feladatának tekinti, hogy hiteles, megbízható iránytűként informálja a közönséget a hazai éttermek jellegéről, kínálatáról.

Az éttermekkel kapcsolatos legfontosabb adatok és jellemző tapasztalatok megkönnyítik a tájékozódást, segítségükkel könnyebben választhat az olvasó az éttermek közül. A kötet több mint 330 tesztje döntően a konyha teljesítményére összpontosít, de figyelembe veszi a szervizt, az italkínálat színvonalát és az ár-érték arányt is. Az értékelést ezúttal is angol összefoglalók és részletes térképek teszik teljessé. Az idei kiadvány külön megjelöli az OTP Klub étteremhálózat tagjait. Ráadásként pedig a kalauz szerkesztői 2011-ben is összeállították a legjobbak listáját.

A tartalomból:

- Alexandra-éremmel kitüntetett éttermek

- Az év étterme

- Az év konyhafőnöke

- Az év felfedezettjei

- Az év étteremtulajdonosai

A 368 oldalas kötet a napokban kerül a könyvesboltok polcaira, 2499 forintos áron. A kötet megvásárolható országszerte az Alexandra Könyváruházakban és a nagyobb könyvesboltokban, vagy az online áruházban.