Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Megjelent az Alexandra étteremkalauz 2011

Megjelent az Alexandra étteremkalauz 2011

2011-09-07 Forrás: www.turizmus.comImmár negyedik alkalommal jelent meg az Alexandra étteremkalauz, mely górcső alá a hazai gasztronómia kínálatát. Az első három kiadás hagyományait folytatva a kiadó továbbra is legfontosabb feladatának tekinti, hogy hiteles, megbízható iránytűként informálja a közönséget a hazai éttermek jellegéről, kínálatáról.

Az éttermekkel kapcsolatos legfontosabb adatok és jellemző tapasztalatok megkönnyítik a tájékozódást, segítségükkel könnyebben választhat az olvasó az éttermek közül. A kötet több mint 330 tesztje döntően a konyha teljesítményére összpontosít, de figyelembe veszi a szervizt, az italkínálat színvonalát és az ár-érték arányt is. Az értékelést ezúttal is angol összefoglalók és részletes térképek teszik teljessé. Az idei kiadvány külön megjelöli az OTP Klub étteremhálózat tagjait. Ráadásként pedig a kalauz szerkesztői 2011-ben is összeállították a legjobbak listáját.

A tartalomból:

- Alexandra-éremmel kitüntetett éttermek

- Az év étterme

- Az év konyhafőnöke

- Az év felfedezettjei

- Az év étteremtulajdonosai

A 368 oldalas kötet a napokban kerül a könyvesboltok polcaira, 2499 forintos áron. A kötet megvásárolható országszerte az Alexandra Könyváruházakban és a nagyobb könyvesboltokban, vagy az online áruházban.